Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΝΝΝΝΝ


Ε ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΫΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ . ΟΙ ¨ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ¨ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ "ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ - ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑ (ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ .

Ο Μητσοτάκης εξανέμισε τους ισχυρισμούς Γρηγοράκου

Τελευταία ανανέωση: Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 21:42
Ο Μητσοτάκης εξανέμισε τους ισχυρισμούς Γρηγοράκου
Με στοιχεία από ανεπιβεβαίωτο δημοσίευμα εφημερίδας εκθέτει την κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μιλώντας για τις προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων επί Καραμανλή και προκαλεί…

Συναγερμό προκάλεσαν σε δύο υπουργικά γραφεία και έντονη δυσφορία στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι από το 2004 ως το 2009 έγιναν 850 χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο εκ των οποίων το 10% με πλαστά στοιχεία που δεν έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ!

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αποτελεί μία ακόμα παραφωνία και απόδειξη του κακού συντονισμού στην συγκυβέρνηση μέσα σε 48 ώρες.

Η αρχή έγινε με την τροπολογία που έδινε υπογείως πρόσθετες εξουσίες στον υπόδικο πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου στο σχέδιο νόμου για τις σχολάζουσες κληρονομίες. Η δεύτερη παραφωνία έγινε χθες από τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος μάλλον ακολουθεί δική του διπλωματική ατζέντα αφού για την κρίση στη Συρία δήλωσε στο Reuters ότι πρέπει να υπάρξει διεθνής απάντηση για τη νομιμότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πέρα από κάθε άλλη ανάλυση, η πάγια θέση της ελληνικής πλευρά προέβλεπε καμμία ανάμειξη άνευ αποφάσεως του ΟΗΕ.
Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, οι οποίες έχουν κομματική χροιά και εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο απαξίωσης της διακυβέρνησης Καραμανλή, αποτελούν το τρίτο κρούσμα. Το θέμα πήρε διαστάσεις ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που απαίτησαν να υπάρξει επίσημη απάντηση στα λεγόμενα του κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος όχι μόνο δεν εξέφρασε άποψη ως απλός βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ αλλά με την ιδιότητα του μέλους στο υπουργικό συμβούλιο που προεδρεύει ο κ. Αντώνης Σαμαράς!

Μητσοτάκης και Μιχελάκης οι αποδέκτες

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέκτες πολλών τηλεφωνημάτων και αντιδράσεων ήταν τόσο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης. Πολλοί ήταν εκείνοι που επισήμαναν ότι δηλώσεις όπως αυτές του κ. Γρηγοράκου γίνονται επιχειρήματα από τους εκπροσώπους των δανειστών, οι οποίοι στη συνέχεια πιέζουν για πιο αυστηρά μέτρα και απολύσεις ενώ δυσχεραίνουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας μας.

Τελικώς, ο κ. Μητσοτάκης ανέλαβε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αφού από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ζήτησε να νοικοκυρευτεί το υπουργείο και να λειτουργήσει ο μηχανισμός απεικόνισης του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται στο Δημόσιο. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι συγκλήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο με τη συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών ώστε να εξεταστούν τα διαθέσιμα στοιχεία και να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

Με τον πιο επίσημο τρόπο δόθηκε απάντηση στην παραφιλολογία που έχει υιοθετήσει στον πολιτικό λόγο του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε: «Ο αριθμός των τακτικού προσωπικού του Δημοσίου, στις 31 Δεκεμβρίου 2009, ήταν 692.907 υπάλληλοι, ενώ σε 183.000 υπολογίζονταν το μη τακτικό προσωπικό. Σήμερα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιοποιημένα στοιχεία (Ιούλιος 2013), το τακτικό προσωπικό ανέρχεται σε 612.414 υπάλληλοι, ενώ το μη τακτικό προσωπικό ανέρχεται σε 67.568. Κατά συνέπεια οι αναφορές για 850.000 υπαλλήλους, που υποτίθεται ότι προσελήφθησαν μεταξύ 2004 – 2009, δεν απηχούν την πραγματικότητα».

Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ. Γρηγοράκου αλλά όσους έχουν οργανώσει από τις 6 Ιουλίου επιχείρηση παραπλάνησης της κοινής γνώμης, σκοπός της οποίας είναι η απαξίωση του έργου που έγινε στη χώρα κατά την περίοδο διακυβέρνησής της από τον κ. Κώστα Καραμανλή.

Στέλεχος εκείνης της κυβέρνησης σχολίασε μάλιστα ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ απάντησε σε όσους αμφισβήτησαν στοιχεία που διέρρευσαν από το «καραμανλικό μπλοκ» απαντώντας σε εκείνα τα δημοσιεύματα. «Ο Κυριάκος έριξε στον κάλαθο των αχρήστων τα πράσινα μπακαλοτέφτερα και έπληξε τη σοβαροφανή λιβελογραφία της ώχρας», σχολίασε επί λέξει.

Τα πλαστά δικαιολογητικά

Όσον αφορά στα πλαστά στοιχεία, περί των οποίων μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, η απάντηση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποκαλύπτει ότι δεν τεκμηριώνεται η καταγγελία ότι δήθεν το 10% επί των προσλήψεων έγινε έτσι.

«Για πρώτη φορά επιχειρείται στο Δημόσιο Τομέα ένας στοχευμένος έλεγχος γνησιότητας τίτλων σπουδών (πανεπιστημιακών πτυχίων, πτυχίων ξένων γλωσσών), αλλά και άλλων δικαιολογητικών μέσα από μια οργανωμένη διαδικασία η οποία διεκπεραιώνεται από το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ). Κατά συνέπεια οποιαδήποτε πρόβλεψη για τον τελικό αριθμό των πλαστών δικαιολογητικών που θα διαπιστωθεί είναι παρακινδυνευμένη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επομένως, για δεύτερη φορά πιάστηκε ανενημέρωτος ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος «αυτογελοιοποιείται» όπως σχολίασε ο εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή κ. Ευάγγελος Αντώναρος στο Twitter. Στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα υπήρξαν σχόλια ότι ο αναπληρωτής υπουργός ακολουθεί την τακτική άλλου στελέχους του κόμματός του που προτιμούσε να κάνει δηλώσεις παρά να μελετά έγγραφα, όπως το περιεχόμενο του Μνημονίου.

Πολύ πιο ήπιο ήταν το σχόλιο από συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη λίγη ώρα μετά την έκδοση της ανακοίνωσης. «Μάλλον ο κ. Γρηγοράκος έπρεπε να μελετήσει περισσότερο τα στοιχεία και να μην παρασυρθεί από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων», μας δήλωσε.

Ως Λάκωνας πάντως, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» ειδικά σε μια συγκυβέρνηση εύθραυστων ισορροπιών…

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/340707/o-mitsotakis-exanemise-toys-ishyrismoys-grigorakoy#ixzz2dOnxFPV3

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ . ΚΑΙ Ο "ΣΗΚΩΣΑΣ ΚΑΠΟΤΕ" ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΣΕ GIORGO ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ......

Το ΠΑΣΟΚ …ζητά συγνώμη στον Καραμανλή!

Το ΠΑΣΟΚ …ζητά συγνώμη στον Καραμανλή!
Κρίση ειλικρίνειας και αυτοκριτικής φαίνεται περνάνε στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, δικαίωσε τον Κ. Καραμανλή ...έστω και μετά από χρόνια.
Πριν από λίγο στην αίθουσα της Ολομελείας της Βουλής κατά τη συζήτηση της σύμβασης για τα λαχεία ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλο, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να μαθαίνετε κι εσείς από τα λάθη των άλλων αλλά και να παραδέχεστε τα δικά σας τα λάθη ως αντιπολίτευση.
Κι εμείς όταν φωνάζαμε για την COSCO και λέγαμε ότι θα επανακρατικοποιήσουμε τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή κάναμε λάθος. Δεν ήταν σωστό και δεν μπορούσε να γίνει. Δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ «παγώνοντας» την Ολομέλεια.
Tα όσα είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αποτελούν ξεκάθαρα μια έμμεση συγγνώμη του ΠΑΣΟΚ στον Κώστα Καραμανλή για όσα αδιανόητα έπραξε ο Γιώργος Παπανδρέου ως αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν όμως, ότι αποτελούν ένα ακόμα επεισόδιο στη διαμάχη Παπανδρεϊκών-Βενιζελικών εντός του ΠΑΣΟΚ.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΤΕΤΟΙΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ" ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !!!!! ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σταυρίδης: Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι!

Σταυρίδης: Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι!
Με πρωτοφανή, για την θεσμική θέση που κατείχε και χυδαίο τρόπο, μίλησε σε νορβηγική εφημερίδα ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, γα τους συμπατριώτες του και ειδικά για όσους αντιστέκονται στις ξεπούλημα, λέγοντας στα αγγλικά ότι ξέρουν να λένε μόνο «άντε γαμηθείτε» και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε ηλίθιους τους Έλληνες για τον τρόπο που αντιδρούν στα σχέδια «ιδιωτικοποιήσεων».
Αξιοσημείωτο, δε, ότι αυτή την άποψη την εξέφρασε ενώ ήταν ακόμα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Όπως αναφέρει το «the press project», που δημοσιεύει αποσπάσματα της επίμαχης συνέντευξης στην εφημερίδα «Bergens Tidente» σοκαρίστηκε μέχρι και η Νορβηγίδα δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη όταν άκουσε τον Στέλιο Σταυρίδη να λέει ότι ονειρεύεται μια Ελλάδα που θα είχε Νορβηγούς αντί για Έλληνες!
Σε ερώτηση σχετικά με τις αντιδράσεις πολιτών για τα σχέδια στο πάρκο του Ελληνικού ο Σ. Σταυρίδης είπε: «Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γαμήσου /γαμηθείτε (fuck you). Πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα».
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μίλησε και για τη νοημοσύνη των Ελλήνων. «Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ' το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», είπε ακόμα για να λάβει την απάντηση από τη δημοσιογράφο: ...«Μα, έχουμε μεγάλο δημόσιο τομέα στη Νορβηγία»!
«Ναι, αλλά δεν έχετε αρκετό ήλιο» της απάντησε ο Σ. Σταυρίδης και της είπε δείχνοντας μάλιστα διαφημιστικά φυλλάδια για τα δωμάτια που νοικιάζει στην Κεφαλονιά . «Εδώ θα έπρεπε να βρίσκεστε τώρα. Νοικιάζουμε και βίλες» όπως αναφέρει κείμενο-λεζάντα της έντυπης νορβηγικής εφημερίδας»
Ακόμα χαρακτήρισε «ευλογία Θεού» τις ιδιωτικοποιήσεις επειδή όπως είπε «φέρνουν επενδύσεις, θέσεις εργασίας και πλούτο».
Δεν παρέλειψε, δε, γι' αυτή του την τοποθέτηση να αυτοεπαινεθεί λέγοντας: «Ποιος άλλος βγαίνει να το πει αυτό, πως είναι ευλογία; Έχετε ακούσει κανέναν πολιτικό να το λέει αυτό στην Ελλάδα; Πολλοί λίγοι, τρεις, τέσσερις, πέντε. Ίσως ο πρωθυπουργός και άλλοι τρεις. Αλλά είναι γεγονός»...

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/340015/stayridis-oi-ellines-einai-ilithioi#ixzz2dC92Zhf4

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΦΑΤΑΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣ .........

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.....

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΒΡΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ !!!! ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΑΓΕ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ??? ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΖΙ ΜΕ ΟΥΖΑΚΙΑ Η ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ??? ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ .........

Μετά από 3 Μνημόνια, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είναι εκρηκτικό!

Μετά από 3 Μνημόνια, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είναι εκρηκτικό!
Στα επίπεδα του 2009 - Τι λέει ο Γ. Παπανδρέου άραγε;
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους που δείχνουν ότι το δημόσιο χρέος της χώρας μας το πρώτο εξάμηνο του 2013 ανήλθε στο 180% του ΑΕΠ ή αλλιώς στα 321 δις! Στο ύψος δηλαδή που βρισκόταν προ κρίσης, το 2009. Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έφερνε από το Καστελόριζο την Τρόικα και το ΔΝΤ υποτίθεται για να μειώσουν με την δήθεν σωστή συνταγή τους το δημόσιο χρέος της χώρας μας και να βάλουν την Ελλάδα στην σωστή... δήθεν αναπτυξιακή τροχιά!
Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησε μάλιστα ένα PSI, δηλαδή κούρεμα του χρέους που είχαν στα χέρια τους οι ιδιώτες πιστωτές. Κι όμως η κατάσταση είναι ίδια αν όχι και χειρότερη καθώς τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου δείχνουν ότι το χρέος και οι τόκοι που πληρώνει σήμερα η Ελλάδα είναι μεγαλύτερα απ' ό,τι ήταν πριν το περίφημο "κούρεμα" του PSI που υποτίθεται -σύμφωνα με τις τότε διαβεβαιώσεις του πρώην Υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου- ότι θα μας... έσωζε!!!
Άραγε ποιος φταίει που σήμερα η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι πνιγμένη στα χρέη και ο ελληνικός λαός να συνεχίσει να υποφέρει; Σίγουρα δεν φταίνε οι πολίτες.
Αραγε ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου και πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος θα μας απαντήσουν τι πήγε στραβά;
Τι δικαιολογίες θα βρουν; Θα αναλάβουν κάποτε τις ευθύνες που τους αναλογούν για την συνταγή που οι δανειστές εφάρμοσαν στην Ελλάδα με την συγκατάθεσή των Παπανδρέου- Βενιζέλου;

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/339467/meta-apo-3-mnimonia--to-dimosio-hreos-tis-elladas-einai-ekriktiko#ixzz2d3ZgCqa8

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ...... Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ - ΩΣ ΤΟΤΕ ΔΩΣΑΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ (ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ????) . αΡΑΓΕ ΕΝΗΡΓΗΣΕ (ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ???) . ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ . ιΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ , Η ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΡΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ???

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ . Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΙΣΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ??? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ?????

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ . - "ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ" .

ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ ....... Η ΠΟΛΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!!

Νομίζατε  ότι  η  καλοκαιρινή  ραστώνη  θα  μας  έκανε  να  ξεχάσουμε  τις  μεγάλες  ήττες  της  περιοχής  μας ? Νομίζουν  οι  αγαπητοί  μας  αρμόδιοι , ότι  λόγω  των  "μπάνιων  του  λαού" , όπως  έλεγε  ο  Ανδρέας  ότι  δεν  πρέπει  να  τα  διαταράσσουμε , θα  τους  έσωζαν  από  την  "γκρίνια  μας"  έστω  και  γιά  λίγο ? 
-   Ε  όχι  λοιπόν  ,  η   κατάργηση  της    Αρχιτεκτονικής  μας  κάθεται  στον  λαιμό  και  δεν  το  παίρνουμε  απόφαση  με  τίποτε  ότι  είναι  πλέον  μια  χαμένη  υπόθεση.
-  Ε  όχι  λοιπόν  , δεν  αποδεχόμαστε  την  εναπόθεση  της  υπόθεσης  στα  χέρια  του  Περιφερειάρχη . Αλήθεια  δεν  πρέπει  να  μας  ενημερώνει  για  τις  ενέργειές  του  επί  του  θέματος ? Ξαναπήρε  τηλέφωνο  στην  Αντωνίου  για  να  ενημερωθεί  πως  εξελίσσεται  η  ιστορία  και  να  αισθανθεί  ικανοποιημένος ότι  έπραξε  στο  ακέραιο  το  καθήκον  του ?
-   Ε  όχι  λοιπόν  κύριοι  αρμόδιοι , δεν  σας  επιτρέπεται  να  κρύβεστε  πίσω  από  την  αχαρακτήριστη  απόφασή  σας  να  αποθέσετε  τις  δικές  σας  ελπίδες  στις  ενέργειες  του  Περιφερειάρχη  και  αυτό  θα  σας  το  υπενθυμίζουμε  συνέχεια .
-    Ε  όχι  λοιπόν  κύριοι  αρμόδιοι , εμείς  δεν  πετάμε  αγώνες  και  χρήματα  του  ελληνικού  λαού  στον  βρόντο , θα  τα  διεκδικούμε  με  τον  τρόπο  που  έχουμε  μέχρις  εσχάτων  και  ας  μας  χαρακτηρίσετε  και  γραφικούς . Και  με  ζέστες  και  με  κρύα  και  με  χιόνια  θα  μας  βρίσκετε  μπροστά  σας .
-   Ε  όχι  λοιπόν  κυρίες  και  κύριοι  αρμόδιοι , εμείς  δεν  θα  ησυχάσουμε  μέχρι  να  πάρουμε  σαφή  απάντηση  ότι  ο  αγωγός  ΤΑΡ  δεν  θα  "διέλθει"  απλά  από  την  περιοχή  μας , αλλά  θα  μας  τροφοδοτεί  και  με  φθηνό  φυσικό  αέριο . "Μου  είπαν , τους  είπα  και   με  ξαναείπαν" , πλέον  δεν  μας  αρκούν . Θέλουμε  πλήρη  διαβεβαίωση  από  τα  πλέον  επίσημα  χείλη . ΑΛΛΙΩΣ  ΔΕΝ  ΤΟΝ  ΘΕΛΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΑΓΩΓΟ . - Τα  ξαναγράψαμε  μάλιστα  και  στο  παρελθόν .
-   Ε  όχι  λοιπόν  κυρίες  και  κύριοι  αρμόδιοι , εμείς  δεν  πρόκειται  να  "χωνέψουμε" - ούτε  με  ζέστη  ούτε  με  κρύο - την  μείωση  των  τμημάτων  του  ΤΕΙ  Καστοριάς  όσο  και  αν  κάποιοι  τα  κάνουν  όλα  "γαργάρα" . Ούτε  φυσικά  και  οι  ανακοινώσεις  "προαναγγελθέντων  θανάτων" - μεταβατικότητα  την  ονόμασαν? -  μας  ικανοποιούν . Θα  σας  τα  θυμίζουμε  συνέχεια .
-  Ε  όχι  λοιπόν  αγαπητοί  "αρμόδιοι" , δεν  μας  είναι  εύκολο  να  περνάμε    στο  ντούκου , την  υποβάθμιση  και  την  μελλοντική  ίσως  κατάργηση  του  Νοσοκομείου  μας . Και  με  το  νέο  αστέρι  Υπουργό  ΑΔΩΝΙ  , μάλλον  κατά  εκεί  πάμε . Αν  εσείς  είστε  ικανοποιημένοι  με  την  σημερινή  έστω  κατάσταση  του  Νοσοκομείου  , εμείς  σας  λέμε , ότι  παρά  τις  φιλότιμες  προσπάθειες  γιατρών  και  νοσηλευτικού  προσωπικού , ζούμε  τριτοκοσμικές  συνθήκες , λόγω  ελλείψεων  προσωπικού  και  υλικών . Θα  φανταζόσασταν  ποτέ  εν  έτει  2013  να  έχετε  έγκυο  γυναίκα  και  να  μην  γνωρίζετε  αν  θα  γεννήσει  στην  Καστοριά  ή  στην  Πτολεμαϊδα  και  ποιος  γυναικολόγος  θα  την  ξεγεννήσει ? Αυτά  συμβαίνουν  στον  τόπο  μας  και  κανενός  αυτί  δεν  ιδρώνει .
-  Ε  όχι  λοιπόν  κύριοι  κομματικοί  και  πολιτικοί  παράγοντες  του  τόπου  μας  ,  δεν  μπορούμε  να  καταπιούμε  έτσι  απλά  την  υποβάθμιση  της  15ης  Ταξιαρχίας  σε  Σύνταγμα . Αν  αναλογιστούμε  κιόλας  ότι  λίγα  χρόνια  πριν  η  Ταξιαρχία  ήταν  Μεραρχία  και  υποβαθμίστηκε  , πότε  θα  σταματήσει  η  κατρακύλα ? Όταν  το  Σύνταγμα  θα  γίνει  λόχος ? Αν  εσείς  λόγω  των  "μπάνιων  του  λαού" , τα  ξεχάσατε  ή  θέλετε  να  τα  ξεχάσετε , εμείς  σας  πληροφορούμε  ότι  τα  θυμόμαστε  και  θα  τα  θυμόμαστε  πάντα  (ακόμη  και  στην  περίοδο  εκλογών) .

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ - ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ - ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ .....ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ , ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (ΦΙΛΟΙ - ΣΩΤΗΡΕΣ)

Δεν χρωστάω ρε!!!

Στην εκπνοή του Αυγούστου, με τα νοσοκομεία να εκκενώνονται, τους καθηγητές να ετοιμάζονται για την μητέρα των μαχών,τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας να παγώνουν και να ξεπαγώνουν ανάλογα με τα κέφια των τραπεζιτών και του Θεού Σαμαρά και όλες τις διατάξεις-νόμους-απειλές σαν την δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι μου, αποφάσισα ΕΓΩ για μένα τα εξής μοναδικά καταπληκτικά ΔΙΚΑ μου βήματα, ενάντια σε όλους αυτούς που από το 2009 προσπαθούν να με στείλουν στον άλλο κόσμο...
Αποφάσισα να αποχαιρετίσω τον μήνα των διακοπών... τραγουδώντας στεντόρεια το "πότε θα κάνει ξαστεριά " και ταυτόχρονα να υποδεχτώ τον Σεπτέμβρη, αντέχοντας την βλακεία τους , την προδοσία τους την ανευθυνότητα τους, χωρίς να βγω στους δρόμους.Δεν θα φάω άλλα χημικά, αλλά δεν θα ανεχτώ και κανέναν χωροφυλακίσκο να με τρομοκρατεί. Τα.... δικά μας παιδιά διάλεξαν μεριά και δυστυχώς είμαστε απέναντι.

Όχι θα τους περιμένω εδώ, στο σπίτι μου και γαία πυρί μυχθήτω! Θα τους περιμένω στη γειτονιά μου, στους δρόμους που μεγάλωσα και ξέρω, με τους δικούς μου γύρω μου έτοιμους να αντιμετωπίσουμε τα κτήνη, που αποφάσισαν να βγάλουν στο σφυρί τα σπίτια μας.

Δεν υπακούω σε κανένα νόμο που ψηφίστηκε από προδότες, πουλημένους ανθέλληνες πολιτικάντηδες, που μόνο μέλημα τους είναι να με  παραδώσουν στους σύγχρονους δουλεμπόρους των Βρυξελλών.

Νόμος τελικά είναι το δίκιο των τραπεζών, των δανειστών, των εγκάθετων. ΕΓΩ δεν έφαγα, δεν έκλεψα, δεν εξαπάτησα, δεν επιβάρυνα τον κρατικό προϋπολογισμό ούτε για φάρμακα.
Πλήρωνα τα πάντα,φόρους, νοσοκομεία, σχολείο, πανεπιστήμιο, φώτα, νερά, τους μισθούς των καρεκλοκένταυρων, τα τηλέφωνα τους, τα έξοδα παράστασης , τα λιτά τους γεύματα, τα ταξίδια τους, αλλά ήμουν αόρατος για όλους αυτούς που κυνηγούν τη ζωή μου!

Κάθε επαφή με το δημόσιο τελείωνε με ένα "αί σιχτίρ χαρτογιακάδες" και πάντα πλήρωνα.Χαρτόσημα, σπατόσημα, τέλη, διόδια, παπαδόσημα, παράβολα, φόρο.
Γιατί χρωστάω ρε;
Δεν χρωστάω σε κανέναν, ίσως λίγο της Μιχαλούς αλλά αυτή είναι καλή κυρία δεν τα θέλει πίσω.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα για ΜΕΝΑ πως είναι η ώρα να τους περιμένω. Τα 490 ευρώ με τα οποία κοστολόγησαν τη ζωή μου τους τα χαρίζω, σκλάβος στη χώρα μου δεν γίνομαι.
Επαίτης των αφεντάδων για μισή ζωή δεν θέλω να είμαι .

ΘΕΛΩ τη ζωή μου πίσω και την διεκδικώ, θέλω ανοιχτά σχολειά και νοσοκομεία, θέλω τον Α(ι)δωνι να πουλά βιβλία και όχι πολιτική, τον Θεό Σαμαρά και τον Μπένυ στο πυρ το εξώτερο, τον Στουρνάρα στη φυλακή, τον Γιωργάκη στο Σύνταγμα για δημόσιο φτύσιμο....

 Αλίμονο πια σε αυτόν που θα βρεθεί στη ρότα μου, αλίμονο σε αυτόν που θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το δίκιο των αφεντάδων.
Τοίχο-τοίχο μη σας πετύχω λαμόγια....
 Δεν είμαστε δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι, δεν περιμένουμε σωτήρες, θα ζήσουμε για ΜΑΣ χωρίς εσάς και επειδή πάντα πληρώνουμε θα πληρώσουμε το τελευταίο τίμημα αλλά για ΜΑΣ.

logiakaiskepseis.blogspot.gr

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ "ΤΑ ΖΩΑ" ???? ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ????

Προτάσεις– σοκ της τρόικας για τον ιδιωτικό τομέα

Τελευταία ανανέωση: Κυριακή 04 Αυγούστου 2013 10:51
Προτάσεις– σοκ της τρόικας για τον ιδιωτικό τομέα
Η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα αποφασισμένη να επιβάλλει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Ιδιαίτερα καυτό φθινόπωρο περιμένει την κυβέρνηση, καθώς το Σεπτέμβριο η τρόικα επιστρέφει εκ νέου στην Αθήνα προκειμένου να δώσει την χαριστική βολή και στον ιδιωτικό τομέα.
Η τρόικα τελικά θα φτάσει στη χώρα μας στα τέλη του Σεπτέμβρη. Ανέβαλε το ραντεβού για μετά τις γερμανικές εκλογές προκειμένου να έχει... λυμένα τα χέρια της.
Αν η ελληνική κυβέρνηση δεχτεί τις προτάσεις – σοκ της τρόικας ουσιαστικά θα δώσει τη συγκατάθεσή της ώστε να υποβαθμιστεί η Ελλάδα στα βαλκανικά δεδομένα της οικονομίας και της αγοράς εργασίας.
Η κρυφή ατζέντα της τρόικας για τον ιδιωτικό τομέα περιλαμβάνει τις εξής έξι «βόμβες:
• Κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στους ιδιωτικούς υπαλλήλους
•Μείωση κατώτατου μισθού στα 495 ευρώ
• Απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων
• Νέες περικοπές έως 30% σε κύριες και επικουρικές συντάξεις
• Μαχαίρι στα εφάπαξ τουλάχιστον 20%
• Νέο πρόγραμμα κινητικότητα για 15.000 δημοσίους υπαλλήλους το 2014
Όλα αυτά την ώρα που ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα Ματίας Μόρς δηλώνει σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει πάνω από 450.000 δημοσίους υπαλλήλους».
Πάντως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά τις διαθέσεις της τρόικας, το κλίμα στους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι ηλεκτρισμένο, παρά την εξήγηση που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών ότι με τα περί κόπωσης βουλευτών απευθυνόταν στους δανειστές που πιέζουν για νέα μέτρα.
Το φθινόπωρο που έρχεται πάντως αναμένεται να είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών, καθώς το... άλλοθι των γερμανικών εκλογών παύει να ισχύει και οι πραγματικές διαθέσεις και τα κίνητρα των δανειστών θα βγουν στην επιφάνεια.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ . ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ . ΛΕΦΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ . ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ .

 Γράφει o Γιάννης Καλαμίτσης Δείτε όλα τα άρθρα του/της
 
 
ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 Ιουλίου, και προσπαθώ να γράψω το χρονογράφημά μου, για να το στείλω, εγκαίρως, στην εφημερίδα και να δημοσιευθεί στις 14 του μήνα. Εξω λυσσομανάει ο αέρας και στις ειδήσεις από το ραδιόφωνο ακούω για φωτιές και για απολύσεις.

Κάποια δάση καίγονται και η δασοπυρόσβεση προσπαθεί να κατασβήσει τις φλόγες, με την βοήθεια εθελοντών, ενώ την ίδια ώρα μου λένε πως δωδεκάμισι χιλιάδες θα φύγουν από το Δημόσιο με τη μια και άλλες δωδεκάμισι με τη δεύτερη. Ισως να υπάρξει και τρίτη… Απολύσεις, στο μεσοκαλόκαιρο!... Πού είναι εκείνη η εποχή που λέγαν πως δεν θα κάνουν ούτε εκλογές για να μη χαλάσουν τα μπάνια του λαού;

Μου είναι δύσκολο να καταλάβω πώς θα ορθοποδήσει η χώρα και θα βγει από την κρίση, αν αυξηθεί ο αριθμός των ανέργων και ξεπεράσει το ενάμισο εκατομμύριο.

Μου είναι δύσκολο και το να καταλάβω πώς θα εξοφληθούν τα δισεκατομμύρια που χρωστάει το κράτος στο δικό του δημιούργημα, τον ΕΟΠΥΥ - τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Απ’ όσα ακούω, βγάζω το συμπέρασμα πως χρωστάμε σε όποιον μιλάει, ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και κινέζικα. Βλάκας ων, αδυνατώ να καταλάβω πώς, κάποια ημέρα, θα μπορέσουμε να εξοφλήσουμε τους δανειστές μας. Γι’ αυτό και με βρίσκει σύμφωνο η εκφραζόμενη από κάποιους άποψη πως πρέπει να προβούμε σε άρνηση πληρωμών.

Η λύση είναι μία: Θα πούμε στους δανειστές μας να γράψουν σε μια λίστα τα χρήματα που τους χρωστάμε και κάθε πρωί να σβήνουνε κι από ένα δισεκατομμύριο ευρώ (ένα μικρό, σχετικά με το χρέος μας, ποσό). Σε έναν χρόνο μέσα θα τους έχουμε ξοφλήσει όλους! Κι εκείνοι δεν θα αισθανθούν και το ζόρι.

Εχουμε όμως τίμιους πολιτικούς και τίμιες ηγεσίες. Μπορεί κάποιοι από αυτούς να είναι στην εξώπορτα του Κορυδαλλού επειδή έφαγαν χρήματα του Δημοσίου και των Ελλήνων πολιτών, αλλά λεφτά δανειστών δεν πρόκειται να φάνε ποτέ!

Είναι Κύριοι, με κάπα κεφαλαίο!

Κι από τη στιγμή που τα χρέη θα πρέπει να τα πληρώσω εγώ κι εσύ, γιατί να προχωρήσουν σε στάση πληρωμών και να βγάλουν εκείνοι το κακό όνομα;

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ , ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΣΤΟ "ΔΙΗΝΕΚΕΣ" ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ .

  Προς  Δήμαρχον  Καστοριάς - ανοιχτή  επιστολή :

Κύριε  Δήμαρχε  Καστοριάς .
-  Μιας  και  τα  μεγαλεπήβολα  σχέδια  και  οράματα  που  όλοι  μας  είχαμε  για  τη  πόλη  μας , κατέληξαν  στα  καλάθια  των  αχρήστων  κάποιων  Υπουργείων  του  Ελληνικού   κράτους . 
-  Μιας  και  οι  "αρμόδιοι"  συνεργάτες  σου  ,  μάλλον  δεν  "περπατάνε"  όσο  χρειάζεται  στην  πόλη  και  δεν  εντοπίζουν   τα  "μικρά" , αλλά  ουσιαστικά  όμως  προβλήματα  που  προκύπτουν  στο  πέρασμα  του  χρόνου (φαίνεται  έχουν  να  ασχοληθούν  με  σοβαρότερα) . 
-  Μιας  που  μάλλον  και  εσύ  δεν  περπατάς  απ΄ ότι  φαίνεται  (με  τα  πόδια)  στην  παραλία  (Λεωφόρος  των  Κύκνων - είσοδος  πόλης - τουριστική  περιοχή)  και  δεν  εντοπίζεις  τα  "μικροπροβλήματα"  της  περιοχής .
ΣΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ  ΟΤΙ  :
Το  καλαίσθητο  ξύλινο  πράσινο  προστατευτικό  καγκελάκι  που  επί  Δημαρχίας  σου  τοποθετήθηκε  στην  πλευρά  της  λίμνης (Λεωφόρος  των  Κύκνων) , χρήζει  άμεσης  συντήρησης . Υπάρχουν  τμήματα  που  έχουν  "ξηλωθεί" και  άλλα  που  είναι  έτοιμα  να  καταρρεύσουν . Σήμερα   είδα  δημότη  της  πόλης  μας  να  "σηκώνει"  και  να  επανατοποθετεί  πρόχειρα  ένα  τμήμα  περίφραξης  για  να  μην  φαίνεται  "πεσμένο" .
Πριν  ακόμη  διαλυθούν  όλα  εντελώς  και  χρειαστούν  καινούρια , με  ελάχιστο  κόστος  και  δυο  μέρες  δουλειά  από  κάποιο  συνεργείο  του  Δήμου  το  "κάγκελο"  θα  γίνει  καινούριο . Αν  αφεθεί  λίγο  ακόμη  καιρό  στην  "μοίρα  του" , ΖΗΤΩ  ΠΟΥ  ΚΑΗΚΑΜΕ - ΦΤΟΥ  ΚΙ  ΑΠ΄ ΤΗΝ  ΑΡΧΗ !!!
Ελπίζω  ότι  τουλάχιστον  σ΄ αυτό  το  απλό  προβληματάκι  ,  θα  μεριμνήσετε  δεόντως  και  θα  δώσετε  λύση  ΑΜΕΣΑ .  

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ . Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΙΣΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ??? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ?????

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ . - "ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ" .

ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ ....... Η ΠΟΛΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!!

Νομίζατε  ότι  η  καλοκαιρινή  ραστώνη  θα  μας  έκανε  να  ξεχάσουμε  τις  μεγάλες  ήττες  της  περιοχής  μας ? Νομίζουν  οι  αγαπητοί  μας  αρμόδιοι , ότι  λόγω  των  "μπάνιων  του  λαού" , όπως  έλεγε  ο  Ανδρέας  ότι  δεν  πρέπει  να  τα  διαταράσσουμε , θα  τους  έσωζαν  από  την  "γκρίνια  μας"  έστω  και  γιά  λίγο ? 
-   Ε  όχι  λοιπόν  ,  η   κατάργηση  της    Αρχιτεκτονικής  μας  κάθεται  στον  λαιμό  και  δεν  το  παίρνουμε  απόφαση  με  τίποτε  ότι  είναι  πλέον  μια  χαμένη  υπόθεση.
-  Ε  όχι  λοιπόν  , δεν  αποδεχόμαστε  την  εναπόθεση  της  υπόθεσης  στα  χέρια  του  Περιφερειάρχη . Αλήθεια  δεν  πρέπει  να  μας  ενημερώνει  για  τις  ενέργειές  του  επί  του  θέματος ? Ξαναπήρε  τηλέφωνο  στην  Αντωνίου  για  να  ενημερωθεί  πως  εξελίσσεται  η  ιστορία  και  να  αισθανθεί  ικανοποιημένος ότι  έπραξε  στο  ακέραιο  το  καθήκον  του ?
-   Ε  όχι  λοιπόν  κύριοι  αρμόδιοι , δεν  σας  επιτρέπεται  να  κρύβεστε  πίσω  από  την  αχαρακτήριστη  απόφασή  σας  να  αποθέσετε  τις  δικές  σας  ελπίδες  στις  ενέργειες  του  Περιφερειάρχη  και  αυτό  θα  σας  το  υπενθυμίζουμε  συνέχεια .
-    Ε  όχι  λοιπόν  κύριοι  αρμόδιοι , εμείς  δεν  πετάμε  αγώνες  και  χρήματα  του  ελληνικού  λαού  στον  βρόντο , θα  τα  διεκδικούμε  με  τον  τρόπο  που  έχουμε  μέχρις  εσχάτων  και  ας  μας  χαρακτηρίσετε  και  γραφικούς . Και  με  ζέστες  και  με  κρύα  και  με  χιόνια  θα  μας  βρίσκετε  μπροστά  σας .
-   Ε  όχι  λοιπόν  κυρίες  και  κύριοι  αρμόδιοι , εμείς  δεν  θα  ησυχάσουμε  μέχρι  να  πάρουμε  σαφή  απάντηση  ότι  ο  αγωγός  ΤΑΡ  δεν  θα  "διέλθει"  απλά  από  την  περιοχή  μας , αλλά  θα  μας  τροφοδοτεί  και  με  φθηνό  φυσικό  αέριο . "Μου  είπαν , τους  είπα  και   με  ξαναείπαν" , πλέον  δεν  μας  αρκούν . Θέλουμε  πλήρη  διαβεβαίωση  από  τα  πλέον  επίσημα  χείλη . ΑΛΛΙΩΣ  ΔΕΝ  ΤΟΝ  ΘΕΛΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΑΓΩΓΟ . - Τα  ξαναγράψαμε  μάλιστα  και  στο  παρελθόν .
-   Ε  όχι  λοιπόν  κυρίες  και  κύριοι  αρμόδιοι , εμείς  δεν  πρόκειται  να  "χωνέψουμε" - ούτε  με  ζέστη  ούτε  με  κρύο - την  μείωση  των  τμημάτων  του  ΤΕΙ  Καστοριάς  όσο  και  αν  κάποιοι  τα  κάνουν  όλα  "γαργάρα" . Ούτε  φυσικά  και  οι  ανακοινώσεις  "προαναγγελθέντων  θανάτων" - μεταβατικότητα  την  ονόμασαν? -  μας  ικανοποιούν . Θα  σας  τα  θυμίζουμε  συνέχεια .
-  Ε  όχι  λοιπόν  αγαπητοί  "αρμόδιοι" , δεν  μας  είναι  εύκολο  να  περνάμε    στο  ντούκου , την  υποβάθμιση  και  την  μελλοντική  ίσως  κατάργηση  του  Νοσοκομείου  μας . Και  με  το  νέο  αστέρι  Υπουργό  ΑΔΩΝΙ  , μάλλον  κατά  εκεί  πάμε . Αν  εσείς  είστε  ικανοποιημένοι  με  την  σημερινή  έστω  κατάσταση  του  Νοσοκομείου  , εμείς  σας  λέμε , ότι  παρά  τις  φιλότιμες  προσπάθειες  γιατρών  και  νοσηλευτικού  προσωπικού , ζούμε  τριτοκοσμικές  συνθήκες , λόγω  ελλείψεων  προσωπικού  και  υλικών . Θα  φανταζόσασταν  ποτέ  εν  έτει  2013  να  έχετε  έγκυο  γυναίκα  και  να  μην  γνωρίζετε  αν  θα  γεννήσει  στην  Καστοριά  ή  στην  Πτολεμαϊδα  και  ποιος  γυναικολόγος  θα  την  ξεγεννήσει ? Αυτά  συμβαίνουν  στον  τόπο  μας  και  κανενός  αυτί  δεν  ιδρώνει .
-  Ε  όχι  λοιπόν  κύριοι  κομματικοί  και  πολιτικοί  παράγοντες  του  τόπου  μας  ,  δεν  μπορούμε  να  καταπιούμε  έτσι  απλά  την  υποβάθμιση  της  15ης  Ταξιαρχίας  σε  Σύνταγμα . Αν  αναλογιστούμε  κιόλας  ότι  λίγα  χρόνια  πριν  η  Ταξιαρχία  ήταν  Μεραρχία  και  υποβαθμίστηκε  , πότε  θα  σταματήσει  η  κατρακύλα ? Όταν  το  Σύνταγμα  θα  γίνει  λόχος ? Αν  εσείς  λόγω  των  "μπάνιων  του  λαού" , τα  ξεχάσατε  ή  θέλετε  να  τα  ξεχάσετε , εμείς  σας  πληροφορούμε  ότι  τα  θυμόμαστε  και  θα  τα  θυμόμαστε  πάντα  (ακόμη  και  στην  περίοδο  εκλογών) .

ΕΦΙΑΛΤΗΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!


Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ" ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ??? ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ "ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ??? ΜΗΠΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ???? ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΧΥ !!!!

Φιάσκο η «εθελοντική εισφορά» για τους εφοπλιστές

Τελευταία ανανέωση: Παρασκευή 02 Αυγούστου 2013 16:57
Φιάσκο η «εθελοντική εισφορά» για τους εφοπλιστές
Οι περισσότεροι Έλληνες εφοπλιστές - κατά την πάγια πρακτική τους- γύρισαν για μια ακόμη φορά την πλάτη στη χώρα και στα δύσκολα που περνά και βολεύτηκαν στη... φορολογική ασυλία που τους έχει απλόχερα παραχωρηθεί.
Μπορεί η εθελοντική εισφορά των εφοπλιστών να χαρακτηρίστηκε ως εγχείρημα «εθνικής σημασίας», ακόμα και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και να πολυδιαφημίστηκε, ωστόσο, το... αυτί των περισσοτέρων δεν φαίνεται να ίδρωσε.
Οι «πατριώτες» της ναυτιλίας -όπως αρέσκονται οι περισσότεροι να αυτοχαρακτηρίζονται –που συνεχίζουν εν καιρώ κρίσης να γιγαντώνουν τις περιουσίες τους, αρνούνται να δώσουν ένα μικρό μέρος από τα τεράστια κέρδη τους για τη σωτηρία της πατρίδας.
Για μια ακόμη φορά έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις ότι ΘΑ βοηθήσουν.
Την ίδια ώρα συνεχίζουν να «χτίζουν» θαλαμηγούς και τάνκερς, ενώ ο ελληνικός λαός βάλλεται από τα βαριά φορολογικά μέτρα από τα οποία οι «ιερές αγελάδες» φυσικά εξαιρούνται!
Μπορεί τα βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα που έχουν επιβληθεί να έχουν γονατίσει το σύνολο των Ελλήνων, ωστόσο, το εφοπλιστικό κεφάλαιο εξακολουθεί να παραμένει στο απυρόβλητο, απολαμβάνοντας ένα σκανδαλώδες καθεστώς φορολογικής ασυλίας.
Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα, αδιαφορούν ακόμα και για το Σύνταγμα, το οποίο ρητά αναφέρεται στην υποχρέωση των Ελλήνων πολιτών να συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Σύμφωνα με λίστα που παραθέτει η «Deal News», μεταξύ των εφοπλιστών που δεν ανταποκρίθηκαν και δε δήλωσαν συμμετοχή χωρίς να είναι γνωστή η αιτία- είναι ο Πάρις Δράγνης της Goldenport, ο Αδαμάντιος Πολέμης της Polempros Shipping, ο Κωστάκης Λοΐζου των εταιρειών Core Marine, και Louis Hellenic Cruises, ο Βασίλης Θεοχαράκης της Teo Shipping Group, ο Νίκος Ε. Λιβανός της Kyla Shipping Enterprises, ο Πήτερ Λιβανός της Gaslog LNG Services, ο Γιώργος Σακαλής της Fairport Shipping, ο Λεωνίδας – Δημήτρης Ευγενίδης της Niver Lines, ο Νικόλας Φιστές και ο Μιχάλης Ζολώτας της Newlead Shipping, ο Νίκος Νοτιάς της Trojan Maritime, ο Λεό Πατίτσας της Atlas Maritime, ο Γιώργος Περογιαννάκης της Perosea Shipping Company, ο Αδαμάντιος Λεμός της Unisea Shipping, ο Νίκος Μαδιάς της Chaian Spirit Maritime Enterprises, ο Ηλίας Τσάκος της Entrust Marine, ο Πάνος Ηλιόπουλος της Ilios Shipping, ο Σταμάτης Φραγκούλης της S. Fragoulis, ο Γιώργος Φραγκίστας της World Carrier Corporation και Χρήστος Π. Λεμός της Alert Shipmanagement.

Read more: http://www.newsbomb.gr/naytilia/story/332331/fiasko-i-ethelontiki-eisfora-gia-toys-efoplistes#ixzz2aszmqAHM