Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ !!!! ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ;;;;;; ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ;;;; ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ;;; ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ κ.λ.π.) ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ;;;;; ΨΕΛΙΖΟΥΝ - ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ-ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ;;;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ;;;;ΜΗΠΩΣ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ (ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ) ΚΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ;;;; Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ;;;;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΤΟΥ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ  ΣΧΕΤΙΚΟΥ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ  ΣΧΟΛΗ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ΑΡΘΡΟΥ  ΜΑΣ - ΘΕΛΟΥΜΕ  ΝΑ  ΚΡΑΤΑΜΕ  ΤΟ  ΘΕΜΑ  ΕΠΙΚΑΙΡΟ !!! ΜΟΝΟ  ΜΕ  ΑΓΩΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΣ  ΝΑ  ΠΕΤΥΧΕΙΣ - ......ΣΑΒΒΑΤΟ  23  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2019                                          



ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ..... ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ .

Πέντε Πανεπιστημιακά Τμήματα θα λειτουργήσουν άμεσα στην Καστοριά , 2 Διετή Επαγγελματικά  Προγράμματα Σπουδών και ένα Επιστημονικό Ινστιτούτο , με εκτιμώμενο φοιτητικό πληθυσμό ανά έτος κοντά στους 1.000.  Σχεδόν τριπλασιασμός δηλαδή των υφιστάμενων εισακτέων φοιτητών! (Ανακοίνωσε η κυβερνητική βουλευτίνα του Νομού μας κ. Τεληγιορίδου)

Σχόλιο kastoriaMIA : 
Η Καστοριά αγωνίστηκε επί 20 χρόνια και πλέον για την Αρχιτεκτονική της . Αυτή ήταν και είναι το όνειρο των Καστοριανών . Το 1ο Γυμνάσιο διαμορφώθηκε για Αρχιτεκτονική Σχολή , μελέτες πληρώθηκαν , κτίρια αποκαταστάθηκαν ΦΕΚ δημοσιεύτηκαν και προεδρικά διατάγματα υπογράφηκαν και ….δυστυχώς όλα αυτά αναιρέθηκαν . Και αντί Αρχιτεκτονικής …. μας προκύπτουν (στα λόγια ακόμη , γιατί οσονούπω πέφτουν οι νυν ανέξοδα υποσχόμενοι , ενώ οι επόμενοι που ήταν και προηγούμενοι , μάλλον θα αλλάξουν σχέδια δουλέματος της καστοριανής κοινωνίας και αυτοί και θα υποσχεθούν κάποιες άλλες σχολές που και εκείνες δεν θα λειτουργήσουν ποτέ και πάει λέγοντας) τμήματα που ήδη λειτουργούν σαν ΤΕΙ και κάποια άλλα ήσσονος σημασίας ….. ΑΝΘ΄ΗΜΩΝ ΓΟΥΛΙΜΗΣ ….. (Τη φράση «ανθ’ ημών Γουλιμής» τη χρησιμοποιούμε στις ημέρες μας όταν θέλουμε να υποτιμήσουμε κάποιον, να τον υποβαθμίσουμε. Ειπώθηκε από τον Χαρίλαο Τρικούπη, τον Απρίλιο 1895, όταν δεν εκλέχθηκε ούτε βουλευτής και στη θέση του εκλέχθηκε, με διαφορά 4 ψήφων, ο Μιλτιάδης Γουλιμής. Τότε ο μεγάλος πολιτικός διάλεξε την οδό της αυτοεξορίας και απεβίωσε τον επόμενο χρόνο στο Παρίσι.) ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ – ΟΙ ΠΡΩΗΝ , ΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ….. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!
Προτείνω το 1ο Γυμνάσιο να μην το ακουμπήσει κανείς . Να μένει εκεί σαν κουφάρι – μνημείο ανικανότητας , ολιγωρίας , ανευθυνότητας , επιπολαιότητας , απαξίωσης της τοπικής μας κοινωνίας , ανοησίας , «περιφερειακής συνείδησης χαχαχα» , των μετά την δημοσίευση του ΦΕΚ κατάργησης της Αρχιτεκτονικής σχολής μας (σχολή φάντασμα) , κρατούντων του πολύπαθου τόπου μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου