Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΚΤΙΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΡΑΧΝΙΑΖΟΥΝ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ....

Κοζάνη: Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες ανέγερσης της Πανεπιστημιούπολης



Κοζάνη: Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες ανέγερσης της Πανεπιστημιούπολης
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η ένσταση που κατέθεσε μια από τις 23 εταιρίες που μετείχαν στον διαγωνισμό για την ανέγερση της Πανεπιστημιούπολης στην περιοχή της ΖΕΠ στην Κοζάνη.
Έτσι το έργο, που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα,  κατοχυρώθηκε και τυπικά, με 19 και πλέον εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό έκπτωσης που ξεπερνά το 60%, στην Κοινοπραξία ΤΕΝΑ.ΑΤΕΒΕ,  Τεχνική Ανάπτυξη ΑΤΕΒΕ και Δημιουργική ΑΤΕ. Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης και στην εκπομπή «Πρωινές διαδρομές μαζί», η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαρία Καρυπίδου, το έργο εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο ειδικό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείτε  από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου