Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Η Αριστερά «βλέπει» Καραμανλή

Το σενάριο των εκλογών στις 13 ή 20 του Νοέμβρη, μου μετέφεραν στελέχη της Αριστέρας, οι οποίοι βλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ... δεν μπορεί να αντέξει την κοινωνική κατακραυγή. Η ΔΕΘ θα δείξει τι θα επακολουθήσει τον φετινό χειμώνα και το ενδεχόμενο σοβαρών επεισοδίων, θα «οδηγήσει» τον Παπανδρέου σε εκλογές «γιατί δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς». Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η σιγουριά που εκφράζουν ότι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, θα λέγεται Κώστας Καραμανλής.

Η αυτοδυναμία ενός κόμματος, μοιάζει μακρινό όνειρο αυτή τη στιγμή για ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, οπότε οι άνθρωποι της Αριστεράς, βλέπουν ως μοναδική διέξοδος, η οποία θα «επιβληθεί» από την Ευρώπη, την συγκυβέρνηση των δύο, πιθανόν μαζί με ΛΑΟΣ. Σε αυτό το σενάριο, το όνομα του συναινετικού Πρωθυπουργού είναι του πρώην προέδρου της ΝΔ. Όποιος νομίζει ότι είχε κλείσει το πολιτικό κεφάλαιο Κώστας Καραμανλής, μπορεί να αρχίσει τα ηρεμιστικά από σήμερα…
Βλέπετε, οι Καραμανλήδες πάντα επιστρέφουν…

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο ταρίφας και ο παπαγάλος (το επίκαιρο αστείο της ημέρας - ΑΠΑΙΚΤΟ)

Μια μέρα μια κυρία μπαίνει σε ένα ταξί με τον παπαγάλο της στον ώμο, θέλοντας να πάει σε ένα γάμο. Λέει την διεύθυνση στον οδηγό και τον παρακαλεί να μην βρίζει γιατί ο παπαγάλος της επαναλάμβανε τις βρισιές που άκουγε.Συμφωνεί ο ταξιτζής, αλλά δεν μπορούσε να κρατηθεί. Έτσι λοιπόν σε ένα φανάρι σταματά πίσω από ένα φορτηγό που είχε να περάσει από ΚΤΕΟ, όπως εξάλλου συνηθίζεται από τον καιρό του Νώε. Εκνευρισμένος ο ταξιτζής ανοίγει το παράθυρο και φωνάζει:
- Σιγά ρε μα**κα, μας ντουμάνιασες εδώ πίσω.

Το ακούει ο παπαγάλος αλλά παραμένει ψύχραιμος. Παρακάτω, στο επόμενο φανάρι σταματά δίπλα από μια Mercendes την ώρα που ο οδηγός της διάβαζε εφημερίδα. Ανοίγει πάλι το παράθυρο ο ταξιτζής και τον ρωτά:
- Τσόντα, τσόντα; Να δω και γω;
Το ακούει και αυτό ο παπαγάλος αλλά δεν αντιδρά. Σε λίγη ώρα βγαίνουν από την πόλη, και ο δρόμος είναι μπλοκαρισμένος από το πτώμα μιας αγελάδας. Κατεβαίνει λοιπόν ο ταξιτζής και αρχίζει να φωνάζει:
- Γρήγορα, φέρτε μια ντουζίνα Αλβανούς να τη σηκώσουν την πουτάνα για να συνεχίσουμε.
Και τώρα τίποτα ο παπαγάλος. Κύριος.
Φτάνουν τελικά στο γάμο, μπαίνουν μέσα στην εκκλησία και αρχίζει το μυστήριο. Εμφανίζεται ο παπάς και αρχίζει να θυμιατίζει. Το μυρίζει ο παπαγάλος και του φωνάζει:
- Σιγά ρε μαλάκα, μας ντουμάνιασες εδώ πίσω.

Το ακούει ο παπάς και παραλίγο να τον χάσουνε. Μετά, διαβάζει ένα απόκομμα από το Ευαγγέλιο, και τότε φωνάζει ο παπαγάλος:
- Τσόντα, τσόντα; Να δω και γω;
Τα ακούει η νύφη και λιποθυμάει, το βλέπει ο παπαγάλος και φωνάζει:
- Γρήγορα, φέρτε μια ντουζίνα Αλβανούς να τη σηκώσουν την πουτάνα για να συνεχίσουμε!!!

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Γιατί οι Έλληνες δε συμμετέχουν στην F1;

Αναρτήθηκε από ClopYPastE 21 Σεπτεμβρίου 2009


1. Ο Έλληνας δεν μπορεί να οδηγεί σε κανονικό ΔΡΟΜΟ χωρίς λακκούβες, καμαράκια, σκαψίματα της ΔΕΗ. Συνέπεια αυτού, θα είναι να κοιμηθεί στο τιμόνι.

2. Η Formula 1 δεν διαθέτει κόρνα, πώς θα μπορέσει να σπάσει τα νεύρα του προπορευόμενου;

3. Η Formula 1 δεν διαθέτει τασάκι, ράδιο CD Player , υδραυλική φραπεδιέρα, θήκη για το κινητό και ειδική θήκη για τα γυαλιά ηλίου. Η οδήγηση γίνεται βαρετή...

4. Στη Formula 1 δεν έχει μέρος για να βάλει το μαξιλαράκι που γράφει " LOVE YOU", το αρκουδάκι που του χάρισε το μωρό του, το μπρελόκ του Ολυμπιακού, το μαγνητάκι που γράφει "Μπαμπά μην τρέχεις", το σκόρδο, τη χάντρα και κανά-δυο άλλα χαϊμαλιά.

5. Στη Formula 1, δεν μπορεί να βγάλει το χέρι του έξω για να μουντζώσει.

6. Στην πίστα της Formula 1, έχει μόνο ένα φανάρι το οποίο: δεν μπορεί να το παραβιάσει, ούτε να κορνάρει για να ξεκινήσει ο "μ......" που είναι μπροστά, ούτε μπορεί να ξεκινήσει όποτε του καπνίσει ή να κάνει πως δεν το είδε ή ακόμα και να σταματήσει μετά από αυτό.

7. Στη Formula 1, η ζώνη ασφαλείας είναι υποχρεωτική.

8. Από τα pit stop δεν μπορεί να βγει "κομμάτια" όπως θα έκανε ξεπαρκάροντας.

9. Στη Formula 1, δεν υπάρχουν διασταυρώσεις με προτεραιότητα για να τις παραβιάσει.

10. Όταν κάποιος τον προσπεράσει στην πίστα, δεν είναι καθόλου "μ......" και "άχρηστος".

Διαβάστε περισσότερα: CLOPYPASTE: Γιατί οι Έλληνες δε συμμετέχουν στην F1; http://clopyandpaste.blogspot.com/2009/09/f1.html#ixzz1TnLhvodb
Under Creative Commons License: Attribution

Οι αρετές του Έλληνα ...

Αναρτήθηκε από ClopYPastE 23 Νοεμβρίου 2009



Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.

Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς.


Για τους Έλληνες είπε:
- Θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο.

Όταν τελείωσε τη δημιουργία του κόσμου τον πλησίασε ο αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:
- Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές ενώ στους Ελληνες έδωσες τρεις.
Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.

- Έχεις δίκιο Γαβριήλ.
Στάθηκα απρόσεχτος κι αυτή μου η απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα. Το βρήκα! Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά κάθε Ελληνας, θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο.

Κι έτσι κι έγινε:
- Αν ένας Ελληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι έξυπνος.
- Αν είναι έξυπνος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι τίμιος.
- Κι αν είναι έξυπνος και τίμιος δεν δουλεύει στο δημόσιο!

Διαβάστε περισσότερα: CLOPYPASTE: Οι αρετές του Έλληνα ... http://clopyandpaste.blogspot.com/2009/11/blog-post_23.html#ixzz1TnL8HDgr
Under Creative Commons License: Attribution

Το ελληνικό μυαλό δεν παίζεται!

Αναρτήθηκε από ClopYPastE 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.

Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει ένα δάνειο των $5.000.

Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειαστεί ένα είδος εγγύησης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μία ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της Τράπεζας.

Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την Τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομά του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει.

Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της Τράπεζας και οι υπάλληλοί του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μία Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5000!!!

Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαραζ της τράπεζας.

Δύο βδομάδες αργότερα, ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5000 και τον τόκο, που ανέρχεται στα $15.41.

Ο υπάλληλος του λέει: Κύριε, είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζά μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μία απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος!!! Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!»

Και ο Έλληνας απαντά:
Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δύο εβδομάδες, πληρώνοντας για πάρκινγκ μόνο 15.41 $...;;;

Κόκκαλο ο υπάλληλος.