Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ . ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ !!!!. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΚΟΚΟ !!!!. ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΥ 0,10% !!!!

Πού το πάει ο Παπανδρέου

Πού το πάει ο Παπανδρέου
Αλληλοσπαραγμός μέσα στο ΠΑΣΟΚ με εμφανή πλέον το στόχο του Παπανδρέου να δημιουργήσει ένα «νέο ΠΑΣΟΚ» μέσα στο ΠΑΣΟΚ και να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
«Αδιαφορεί για τα πάντα. Επιζητά μόνο την πολιτική του σωτηρία μέσα από ένα 'νέο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα' γιατί γνωρίζει ότι αν κάνει μία ολική ρήξη με το Βενιζέλο, δεν θα βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές ή κι αν μπει το όνομά του στη λίστα έχει ελάχιστες πιθανότητες να εκλεγεί».
Η άποψη αυτή εκφράζεται στο newsbomb.gr από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα μέσα στη Χαριλάου Τρικούπη.
Πριν τρεις μέρες το newsbomb.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ αποκάλυπτε ότι η κυβέρνηση είναι πλέον αιχμάλωτη του Γ. Παπανδρέου και των 5-6 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που τον ακολουθούν τυφλά.
Το ρεπορτάζ επαληθεύεται τώρα απόλυτα, με την απαίτηση Παπανδρέου να άρει το ΠΑΣΟΚ την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση λόγω της υπόθεσης Μπαλτάκου.
Τα πράγματα μέσα στο ΠΑΣΟΚ οδηγούνται σε μία οριστική ρήξη Παπανδρέου - Βενιζέλου και σε μία διάσπαση, σε ένα διχασμό του ΠΑΣΟΚ με ανεξαρτητοποίηση σε πρώτη φάση της ομάδας του Γ. Παπανδρέου και στη συνέχεια σε μετασχηματισμό της σε κόμμα υπό την ηγεσία του Γ. Παπανδρέου.
Οι προσπάθειες της Φώφης Γεννηματά για ένα προσωρινό, ιστορικό συμβιβασμό Βενιζέλου-Παπανδρέου δεν καρποφορούν λόγω της εμμονής του Γιώργου να επιστρέψει στην πολιτική σαν ηγέτης του ΠΑΣΟΚ ή νέου κόμματος.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/427444/poy-to-paei-o-papandreoy#ixzz2xqRrCYKB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου