Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ . ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ . ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ . ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ . ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ .

Φυσικό αέριο σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό ανακοίνωσαν Περιφερειάρχης και Υπουργός Ενέργειας. Υπογράφεται προγραμματική σύμβαση με τη ΔΕΠΑ (video)

Share
0
κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης και μνημονίου συνεργασίας με τη ΔΕΠΑ προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την ίδρυση
φορέα διαχείρισης φυσικού αερίου για την παροχή του σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό από τον ΤΑΠ.
Τη σχετική είδηση ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και επιβεβαίωσε ο Υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.
Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv:

1 σχόλιο:

  1. Τι σαχλαμάρες είναι αυτά περί "μπράβο" κλπ;
    Είναι δυνατόν, τον μεγαλύτερο λαϊκιστή που έβγαλε ποτέ η Δυτική Μακεδονία, και σαν δημοσιογράφο και σαν πολιτικό, να μη τον ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή