Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Παραίτηση-βόμβα της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


Την παραίτησή του προέδρου, αλλά και όλων μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε ομόφωνα, η Δ.Ε., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση-βόμβα που έφτασε στα τοπικά ΜΜΕ!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θεωρούν ότι μετά από ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων τους έχουν με επιτυχία ολοκληρώσει τους πρώτους σημαντικούς στόχους που έθεσαν:

1. την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων που σχετίζονται με το κτιριακό ζήτημα
(ιδιοκτησιακό, τοπικό ρυμοτομικό, κτιριολογικό, ανάθεση μελετών, ένταξη στο
ΕΣΠΑ των κτιριακών υποδομών Κοζάνης και Φλώρινας)

2. τη βελτίωση των διοικητικών λειτουργιών του ιδρύματος και τη διασφάλιση της
εύρυθμης λειτουργίας των μη-αυτοδύναμων τμημάτων, παρά τη δυσμενή
οικονομική συγκυρία και την δραματική έλλειψη προσωπικού

3. την ανάπτυξη των ευρωπαϊκών και εθνικών, ερευνητικών και αναπτυξιακών
δραστηριοτήτων του ιδρύματος με έσοδα πολλαπλάσια της κρατικής
χρηματοδότησης

Με Βάση τις παραπάνω διαπιστώσεις και εν όψει των επικείμενων αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου, η Διοικούσα Επιτροπή ομόφωνα θέτει τη παραίτηση της στη διάθεση του Υπουργείου ώστε να το διευκολύνει τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

kozanimedia.gr

1 σχόλια:

kastoriaMIA είπε...
Είδατε επιτυχίες η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ? Επέλυσε χρονίζοντα προβλήματα που σχετίζονται με το κτιριακό ζήτημα (ιδιοκτησιακό , τοπικό ρυμοτομικό , κτιριολογικό , ανάθεση μελετών , ένταξη στο ΕΣΠΑ των κτιριακών υποδομών Κοζάνης και Φλώρινας) και παραιτείται γιατί θεωρεί το έργο της ολοκληρωμένο . Η Καστοριά και η Αρχιτεκτονική - φάντασμα για αυτούς δεν υφίσταται , γιατί απλά ποτέ δεν υφίστατο . Είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα . Τα είχαμε επισημάνει και κατά το παρελθόν . Μας δούλευαν . Μας το έπαιζαν καλοί εδώ και μας χαντάκωναν στα κέντρα λήψης αποφάσεων . Τώρα αποκαλύπτεται ο ύποπτος ρόλος τους . Θεωρούν μεγάλη επιτυχία τους , την επίλυση των κτιριολογικών προβλημάτων Κοζάνης και Φλώρινας . Και με χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ παρακαλώ . Και όχι σαν στην "ριγμένη" πάντα Καστοριά που μας έβαζαν να δανειζόμαστε , να τους παραχωρούμε κτίρια και στο τέλος ...πάπαλα .Άξιος ο μισθός τους!!!!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο . Μάλλον η Καστοριά δεν ανήκει στην Δυτική Μακεδονία μιας και οι "πνευματικοί" αρμόδιοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας την έχουν ξεγραμμένη . Ας τα βλέπουμε αυτά για να βάζουμε μυαλό , γιατί κι αυτά στα πλαίσια της περιφερειακής συνείδησης που απαιτούν από εμάς να έχουμε , προκειμένου να γίνονται τα πάντα για την Κοζάνη , εντάσσονται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου