Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

100 άτομα απασχολούσε ο ΓΑΠ για τα Social Media!!!

Share

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την είδηση και αδυνατώ να το πιστέψω:
«Ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τά ‘χασε(«καράφλιασε», ήθελα να γράψω) με την εικόνα που βρήκε στο Μαξίμου. Είναι δυνατόν να είχαν προσληφθεί για τα λεγόμενα σόσιαλ μίντια (τουίτερ, φέισμπουκ, λίνκεντιν και τα ρέστα) 100 άτομα; Τι έκαναν όλοι αυτοί; Και πόσο μάς κόστιζαν άραγε;»
 Αυτά τα γράφουν τα χθεσινά ΝΕΑ!!!
Το ζήτημα δεν είναι αν το Γραφείο του Πρωθυπουργού είχε μετατραπεί σε έναν μηχανισμό προσωπικής προβολής του Γιώργου.
Το ζήτημα είναι οτι σε μια περίοδο κρίσης ο Γιώργος …έπαιζε.
Σπαταλούσε χρήματα τουΈλληνα φορολογούμενου με απίστευστη ελαφρότητα.
Δείχνει επίσης ότι ο άνθρωπος  ήταν εκτός τόπου και χρόνου.
Είχε δει την κυβέρνηση ως …ΜΚΟ και την πατρίδα μας ως …πειραματόζωο.
Εννοείται ότι σήμερα κιόλας πρέπει να μάθουμε ποιοί ήταν αυτοί οι άνθρωποι, πώς προσελήφθησαν, τι έκαναν και κυρίως πόσο μας κόστιζαν…
Αδέξιος Δεξιός

apostolis-kastoria είπε: Your comment is awaiting moderation.
Αυτά είναι πταίσματα και ψίχουλα εν σχέσει με τα δισεκατομύρια που τους καταλογίζει ότι “έφαγαν” , ο Καμμένος και τόσοι άλλοι. Αλήθεια ποιός θα μας απαντήσει κάποτε αν αληθεύουν τα 27 δισ. του ομολόγου του Τ.Τ. και αν τα έφαγε η παρέα του Giorgo και του αδελφού του ? Αν ο Καμμένος λέει ψέμματα , μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και φυλακή . Αν ο Καμμένος τρελλάθηκε , στο φρενοκομείο . Αν όμως λέει αλήθεια????? Αφού μήνυση δεν υπήρξε και στο τρελλάδικο ο Καμμένος δεν μπήκε , τι να υποθέσω εγώ ο αδαής και “βλάξ¨ έλλην πολίτης και ψηφοφόρος ? Την μόνη τιμωρία που δέχτηκε μέχρι στιγμής ο Καμμένος είναι από την ΝΔ και όχι για αυτόν τον λόγο . Εκεί που μάλλον θα έπρεπε η ΝΔ να κάνει σημαία της την μεγάλη απάτη , δεν αντιδρά . ΓΙΑΤΙ ???? Τι είναι αυτό που την κωλύει ? Ο κόσμος απαιτεί απαντήσεις και όχι “ποίηση της νήσσας” , από το κόμμα που έρχεται για να κυβερνήσει .
Σημ. Αυτά που λέει ο Καμμένος δεν τα λέει από το μυαλό του . Παρουσιάζει επιχειρήματα και ντοκουμέντα και τα λένε επίσης και άλλοι πολλοί – Τσίπρας, Καζάκης κ.λ.π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου