Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ???

«Είναι ώρα συσπείρωσης»

Απορρίπτουν οι ΑΝΕΛ προσκλητήριο Γεωργιάδη, τι λέει ο Καρατζαφέρης

Είναι ώρα συσπείρωσης, δήλωσε ο Αδ.Γεωργιάδης
Είναι ώρα συσπείρωσης, δήλωσε ο Αδ.Γεωργιάδης   
Αθήνα
Κάλεσμα συσπείρωσης στα πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να επιστρέψουν στο κόμμα απηύθυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της επιστροφής και του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ όταν άνοιξε το σχετικό θέμα.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στο Mega, δεν απέκλεισε ούτε τους κ.κ. Καμμένο, Πολύδωρα και Ζώη. «Κατά τη γνώμη μου είναι ώρα συσπείρωσης. Τώρα όσοι αυτοπροσδιοριζόμαστε στην ελληνική κοινωνία ως δεξιοί και καταλαβαίνουμε ότι ο να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα είναι μια καταστροφή για τον τόπο, έχουμε την ευθύνη να συνεννοηθούμε», δήλωσε.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απέρριψαν τα άνοιγμα Γεωργιάδη. «Η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας είναι να απευθύνουν προσκλήσεις τα άκρα, που ο Κώστας Καραμανλής είχε αποκλείσει σε όλη τη διάρκεια της θητείας του με τη φράση "δεν συνομιλώ με τα άκρα"» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στον ANT1, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη ΝΔ υπό την προϋπόθεση της αλλαγής πολιτικής.

«Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν κάνω κανένα άνοιγμα προς την ΝΔ, ούτε επιθυμώ να επιστρέψω στη ΝΔ. Συμπράττω όμως σε μια ενδεχόμενη αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής. Δηλαδή, εάν έρθουν σε μια πολιτική που θα είναι πιο κοντά στις προτάσεις που έχω κάνει ήδη από το 2012. Εάν έρθουμε σε εκείνη την πολιτική και διακρίνουμε πότε πρέπει να πούμε "όχι" και πότε "ναι", τότε είμαι έτοιμος να συμπράξω σε αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο Γ.Καρατζαφέρης.

Τις διεργασίες σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης, σε δηλώσεις του στον Σκάι.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Καρατζαφέρη στη ΝΔ, ο κ. Σκουρλέτης διερωτήθηκε αν ο κ. Καρατζαφέρης είναι καλοδεχούμενος από τη ΝΔ μετά από όσα έχει πει για τον κ. Σαμαρά και την κυβερνητική πολιτική.

Αν τα βάλουμε κάτω, γράφουμε μια εγκυκλοπαίδεια την οποία θα βάλουμε μετά τους υπουργούς να την πουλήσουν στα τηλεπαράθυρα, είπε ο κ. Σκουρλέτης, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Καρατζαφέρης «έχει γράψει τόμους επί τόμων για τον κ. Σαμαρά και την καταστροφική πολιτική του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου