Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ . ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ (ΠΑΣΟΚ)ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ "ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ - ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ" ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ 400 € ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ . ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΩΦΑΛΑΛΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ..... ΑΠΟ ΕΔΩ !!!!

Μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός «Τσοχατζόπουλος»;

Ξεκίνησε ως ηθοποιός, πέρασε στην πολιτική και τώρα ξαναγυρνάει στο θέατρο. Η Ελένη Κούρκουλα παραχώρησε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» μιλώντας για την τέχνη, τα επιχειρηματικά βήματά της αλλά και την πολιτική .
 
Ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση, θιασάρχης, βουλευτής, υφυπουργός Παιδείας.
Μιλώντας για πολιτική μεταξύ άλλων αναφέρει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα μας: « Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Ελληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός, μικρός «Τσοχατζόπουλος»; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε; Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός; Επί χρόνια όλοι πιστεύαμε ότι υπάρχουν κάποια λεφτά, που δεν είναι δικά μας. Που τα έχει κάπου κάποιο κράτος και οφείλει να μας δίνει. Ποτέ δεν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά τα λεφτά ήταν δικά μας και τώρα τελείωσαν. Ακόμα και σήμερα θεωρούμε ότι εκείνος που δεν μας κόβει απόδειξη δεν κλέβει εμάς, αλλά το «κράτος». Και τον συγχωρούμε, αν δεν κάνουμε κι εμείς το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου