Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΑΛΛΑ ΗΘΗ , ΑΛΛΗ ΗΘΙΚΗ , ΑΛΛΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ??? ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ , ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ !!!! ΚΑΙ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ" ??? ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΨΗΦΟΦΟΡΕ .....

Διορισμών το ανάγνωσμα! Φίλοι, αδέρφια και... ξαδέρφια στον κρατικό μηχανισμό!


Διορισμών το ανάγνωσμα! Φίλοι, αδέρφια και... ξαδέρφια στον κρατικό μηχανισμό!

Φίλοι, αδέρφια, ξαδέρφια, για όλους υπάρχει χώρος στον κρατικό μηχανισμό καθώς φαίνεται. Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί. Το ίδιο και οι διορισμοί!

Διορισμοί συγγενών και φίλων ή συγγενών άλλων υπουργών δίνουν και παίρνουν. Δεν είναι πως δεν έχουμε ξαναδεί το έργο άλλωστε.

Πέρα από το γεγονός πως υπάρχει ένα ανδρόγυνο στο υπουργικό συμβούλιο (Δρίτσας – Χριστοδουλοπούλου) υπάρχουν κι άλλοι που είναι... γνωστοί μεταξύ τους.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, που αναφέρει πως το ζεύγος Δρίτσα – Χριστοδουλοπούλου δεν είναι το μοναδικό στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κ. Παπαϊωάννου είναι γενικός γραμματέας Διαφάνειας και η σύζυγός του Κλειώ Παπαπανταλέων είναι σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Η δε σύντροφος του υπουργού Δικαιοσύνης, Ιφιγένεια Καμτσίδου τοποθετήθηκε με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης.

Υπάρχει, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, και το ντόμινο του διορισμού συγγενών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Ξυδάκης τοποτέθηκε ως σύμβουλό του τον ξάδερφο της Ρένας Δούρου, Π. Δούρο. Ο σύντροφος της περιφερειάρχη Αττικής, Δ. Μπενίσης έχει ρόλο συντονιστή στην Περιφέρεια.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, διόρισε ως σύμβουλό του τον πρώτο ξάδερφο του πρωθυπουργού, Γιώργο Τσίπρα και μάλιστα ήταν εκείνος που πήγε μέχρι το Ιράν πρόσφατα.

Η δε υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, έχει προσλάβει ως σύμβουλό της τον ξάδερφό της, Νίκο Κουντουρά.

Επίσης, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Ευ. Καλπαδάκης είναι ανηψιός της συζύγου του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση, ενώ ο αδερφός του κ. Καλπαδάκη, Γ. Καλπαδάκης, είναι επικεφαλής του γραφείου του αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, τουλάχιστον τρεις υπουργοί έχουν φροντίσει να διορίσουν ως συμβούλους παιδιά ή ανήψια παλαιών στελεχών του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου