Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ - ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ" . ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ !!!! ΤΕΡΜΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ . !!! ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ . ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΗΠΟΣ ΝΤΟΡΑ . μπρρρρρρρρρρ.....

«Να λειτουργήσουμε 'αντισυστημικά'»

Κώστας Μπακογιάννης: Να φέρουμε το κράτος ανάποδα

Κώστας Μπακογιάννης: Να φέρουμε το κράτος ανάποδα
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης 
Αθήνα
Σαρωτικές αλλαγές στη διοίκηση προτείνει με άρθρο του στα Νέα Σαββατοκύριακο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, το όνομα του οποίου έχει πέσει στο τραπέζι της συζήτησης που έχει ανοίξει για την αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ.

Ο κ. Μπακογιάννης ζητά «να λειτουργούμε πιο ανατρεπτικά πέρα και πάνω από τα μνημόνια» και φέρνει ως παραδείγματα κακής λειτουργίας της διοίκησης τα σχολεία και την υγεία-πρόνοια.

Προτείνει την ευθύνη για τη λειτουργία των σχολείων, των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας να αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και σημειώνει: «Προτείνω, λοιπόν, να ξαναδούμε την πολιτική διαφορετικά, φέρνοντας το κράτος ανάποδα, αν χρειαστεί. [...] Με φρέσκιες ιδέες που δένουν με τις ανάγκες της εποχής και όχι τις ανάγκες της γραφειοκρατίας ή του πολιτικού συστήματος. Ας πάψουμε επιτέλους να ερμηνεύουμε τους πολίτες μέσα από τον παραμορφωτικό φακό των γραφείων,
αλλά ας τους ακούσουμε και ας τους ακουμπήσουμε».

» [...] Η μόνη απάντηση είναι να λειτουργήσουμε 'αντισυστημικά' και να φέρουμε τη λήψη αποφάσεων όσο πιο κοντά μπορούμε στον πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου