Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ..... ΕΚΔΙΔΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ Η ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΪ . ΖΗΤΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Όταν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ντρέπεσαι να λες ότι είσαι αριστερός

Δημοσίευση: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 13.22
Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την… ντροπή της αριστεράς με τους ράπερ του Δημόσιο for ever.
Κάθε μέρα και κάτι. Κάτι ευτελές, ντροπιαστικό. Οι «ξεμπερδεύουμε με το παλιό» εξελίσσονται σε… χειρότεροι από το παλιό. Γιατί είναι πεινασμένοι. Διορίζουν τις μανάδες τους, τις αδερφές τους, τους θείους, τα ξαδέλφια και τους σκύλους τους σε ένα Δημόσιο καταχρεωμένο. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Σε έμπνευση και εκτέλεση.
Καπηλεύονται τους αγώνες των προγόνων τους για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Λες και ο παππούς ή ο πατέρας τους βγήκε στο αντάρτικο για να μπει ο γιος κι ο εγγονός του στο Δημόσιο. Ξεφτίλες. Ρόμπες ξεκούμπωτες που δεν έχουν όσιο ούτε ιερό. Αφού ξεπούλήσαν τη χώρα, τώρα ξεπουλάνε και τις ιδέες τους. Αν τις είχαν ποτέ. Ψέματα. Δεν τις ξεπουλάνε. Τις δίνουν αντιπαροχή για με θεσούλα. Ο ράπερ του «Δημόσιο for ever» βγαίνει και πουλάει αριστεροφροσύνη θεωρώντας πως έτσι θα καλύψει τη λαδιά. Ότι έκαναν τόσα χρόνια οι άλλοι το κάνουν τώρα κι αυτοί. 
Με μια διαφορά. Αυτοί βγήκαν με την ταμπέλα του αριστερού. Και με τα καμώματα τους όχι απλά δεν δικαιολογούν στο παραμικρό το «αριστερός» αλλά το ξεφτιλίζουν. Τόσο που όταν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ (γιατί θα φύγει, είναι θέμα χρόνου) θα ντρέπεσαι να λες ότι είσαι αριστερός… Η ζημιά που έκανε ο Τσίπρας και τα… Τσιπράκια στην αριστερά, δεν την έκαναν ούτε οι απέναντι.
Υγ. Τούτο εδώ το site, κλείνει σήμερα 5 χρόνια ζωής. Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε αυτούς τους ΜΑΓΚΕΣ που κάθε μέρα δίνουν μάχη για να κρατάνε το Onsports.gr ψηλά και φυσικά σε όλους εσάς που καθημερινά μπαίνετε στο «σπιτικό» μας για να διαβάσετε τις ειδήσεις, τα σχόλια και τις ιστορίες μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου