Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ GIORGO , ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ , ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ !!!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ , ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ . ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ !!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ; Η ΑΛΕΞΗΣ Η ΚΟΥΛΗΣ Η GIORGO Η ΣΤΑΥΡΟΣ Η ΦΩΦΗ Η ΛΕΒΕΝΤΗΣ ; ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ - Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ....

«Για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας»

«Ναι» Παπανδρέου σε συνάντηση με τον Στ.Θεοδωράκη

«Ναι» Παπανδρέου σε συνάντηση με τον Στ.Θεοδωράκη
Ο Γιώργος Παπανδρέου   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Θετικά ανταποκρίνεται ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Την πρόσκληση απηύθυνε ο κ. Θεοδωράκης σε επιστολή του προς Παπανδρέου και Γεννηματά, με την οποία πρότεινε τη δημιουργία του Κοινοβουλίου του Κέντρου.
Στην απάντησή του ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ότι «το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και εγώ, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ανάγκη της προώθησης των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα» και πως με βάση αυτή την στόχευση «συμμετέχουμε σε αυτόν το διάλογο για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, που κύριος σκοπός του θα πρέπει να είναι, το εθνικό και κοινωνικό διακύβευμα:
Πώς η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση αντιμετωπίζοντας με παρρησία τα πραγματικά - όχι επίπλαστα, αίτιά της, ώστε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας σε στέρεες δημοκρατικές βάσεις».
Ο Γιώργος Παπανδρέου επισημαίνει ότι αυτό το εγχείρημα θα πρέπει να έχει προοδευτικό πρόσημο .
«Η πρωτοβουλία αυτή είναι επιτακτική, ειδικά σήμερα, που η αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η αντίστοιχη της ΝΔ να αντιμετωπίσει τα πραγματικά διακυβεύματα της χώρας και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ελληνισμού - όπως φάνηκε και από τη διακυβέρνησή της, έχουν οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία σε μια επικίνδυνη στασιμότητα, ακόμη και πόλωση», σημειώνει ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και δηλώνει ότι είναι ανοικτός σε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου