Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ 20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ € ΜΕΤΑ ΑΠΟ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ .... ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 384 € ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ !!!

Στοιχεία ΣΟΚ από Μοσκοβισί: 20 δισ. κόστισε στην Ελλάδα το 9μηνο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ


Για «ντροπιαστικό ξεπούλημα των περιουσιών και καταθέσεων των Ελλήνων, μέσω της μεθόδευσης της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών από την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, που λειτούργησε ξεκάθαρα σαν εντολοδόχος ξένων funds και κερδοσκόπων» κάνει λόγο η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή ανεφερόμενη σε απάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.







Όπως επισημαίνει η κ. Καϊλή «ο Πιερ Μοσκοβίσι ξεσκεπάζει τις αποκλειστικές ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάρρευση της αξίας των μετοχών 70-90% τους πρώτους 9 μήνες της συγκυβέρνησης Συριζανέλ, την οποία και εκμεταλλεύθηκαν για να «χαρίσουν» περιουσίες, σπίτια και γη των Ελλήνων πολιτών, αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, στα νύχια των αγορών.»
Η κ. Καϊλή σημειώνει ότι, όπως αποκαλύπτει σε απάντησή του ο Επίτροπος Μοσκοβισί «τουλάχιστον 20 δισ. ευρώ ήταν οι απώλειες για το παραμύθι της διαπραγμάτευσης, πριν τα νέα Μνημόνια Τσίπρα-Καμμένου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου