Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΟ 50 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΜΜΟ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ...... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ???? ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ..... ΠΟΙΟΥΜΕΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ - ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΝΤΕΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΑΣΣΟΝΤΟ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!! ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙΣ !!!!! ΑΙΔΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΔΩΣ .....

Δυτική Μακεδονία: Αποκτά «σάρκα και οστά» η Πανεπιστημιούπολη Κοζάνης



Δυτική Μακεδονία: Αποκτά «σάρκα και οστά» η Πανεπιστημιούπολη Κοζάνης
Υπογράφεται αύριο  Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 στις 12 το μεσημέρι η σύμβασης του έργου:
«Ανέγερση Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης», μεταξύ της περιφέρειας και της αναδόχου εταιρίας.
Η πανεπιστημιούπολη θα περιλαμβάνει την κατασκευή δύο βασικών κτιριακών συγκροτημάτων, της Διοίκησης, και Εκπαίδευσης συνολικού μικτού εμβαδού 16.572 τ.μ.. Συνολικά στο συγκρότημα, που αφορά το χώρο διδασκαλίας, θα υπάρχουν 15 αίθουσες διδασκαλίας, 13 αίθουσες εργαστηρίων, 2 αίθουσες εργαστηρίων υπολογιστών, 2 αμφιθέατρα διδασκαλίας και 3 αίθουσες σεμιναρίων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 48,6 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου