Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ , ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ !!!!



Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δεξιάς, Φαήλου Κρανιδιώτη για την απαράδεκτη δήλωση της εκπροσώπου του Μοσκοβισί για την ποινική καταδίκη του Γεωργίου
 «Ή ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ χαιρετίζει την καταδίκη του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Είναι λυπηρό που οι κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν κάτσει στο εδώλιο. Το μέλλον όμως άδηλον, τα πράγματα ενίοτε αλλάζουν. Η δε δήλωση της εκπροσώπου του Μοσκοβισί για την καταδίκη του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. είναι κατάπτυστη παρέμβαση, όχι απλά στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης αλλά στην ανεξαρτησία της ίδιας της Πατρίδας. Παραδειγματική τιμωρία για όσους το 2009-2010, μετέτρεψαν ένα πρόβλημα χρέους σε κρίση δανεισμού και εσυραν την χώρα σε ζυγό με βάθος δεκαετιών».
Φαήλος Κρανιδιώτης
Πρόεδρος Νεας Δεξιάς

Σχόλιο  kastoriaMIA :

Οσφυοκάμπτες κατ΄ επίφαση έλληνες πολιτικοί , δικαστικοί και άλλοι , πάσης απόχρωσης και ιδεολογίας , που δρουν και ενεργούν κατ΄ εντολή των αφεντικών τους ,
δυστυχώς για τη δύσμοιρή μας χώρα , θα ξαναβγούν στα κάγκελα για να ξαναανατρέψουν την γενναία απόφαση του συγκεκριμένου δικαστηρίου . Το κακό είναι ότι θα απαιτήσουν και καμιά ηθική αποζημίωση που θα την φορτώσουν πάλι στις πλάτες των φτωχών ελλήνων φορολογουμένων για να τους «συνετήσουν για άλλη φορά» . Και η ΝΔ του Μητσοτάκη συνηγορεί ανοικτά στον υπέρ Γεωργίου αγώνα . Και απαιτεί και στήριξη Καραμανλή . Το άκρον άωτον της κακεντέχειας , και της πολιτικής μικροπρέπειας ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου