Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ !!!! ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ....... ΑΥΤΟ -ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ..... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ - ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ"..... ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΧΑΛΒΑΔΕΣ" Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ !!!!


Τζανακόπουλος: «Φυσικά και θα 

μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον 

όρο “Μακεδονικός Χαλβάς”»

Ιούνιος 14, 2018

«Φυσικά και θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον όρο “Μακεδονικός Χαλβάς”. Θα υπάρξει και μία επιτροπή που θα καθορίσει τα εμπορικά σήματα σε βάθος τριετίας. Πιστέψτε με δε θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα» καθησύχασε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος εκφράζοντας την άποψη πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα έπειτα από τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στο Σκοπιανό. 
Αναφορικά με τον Πάνο Καμμένο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε τα εξής: «Ο κ. Καμμένος έχει διαφορετική τοποθέτηση δεν την έκρυψε ποτέ, αλλά πιστεύω ότι εφόσον υπάρξει η συνταγματική αναθεώρηση στη γείτονα πιστεύω ότι θα υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία για τη συμφωνία. Και ο κ. Καμμένος είπε χθες ότι η συμφωνία είναι η καλύτερη δυνατή με δεδομένη τη θέση για σύνθετη ονομασία».
Σχετικά με το Κίνημα Αλλαγής δήλωσε: «Το ΚΙΝΑΛ είμαι πεπεισμένος ότι αφού μελετήσει τις λεπτομέρειές της συμφωνίας θα κατανοήσει ότι δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη λύση στη διένεξη αυτή. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι το σύνολο του ΚΙΝΑΛ -με ελάχιστες εξαιρέσεις – θα υποστηρίξει τη συμφωνία στη Βουλή και ακόμη και οι ελάχιστοι φιλελεύθεροι από πλευράς της ΝΔ – έχω την εντύπωση ότι πολλοί βουλευτές της ΝΔ θα ήθελαν να υποστηρίξουν τη συμφωνία αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου