Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Αποχώρησε μετά από άγριο γιουχάρισμα ο Πάγκαλος από εκδήλωση στο Παρίσι(VIDEO)


Με γιουχαΐσματα «υποδέχθηκαν» τον Θ. Πάγκαλο φοιτητές στο Παρίσι. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρέθηκε σε εκδήλωση προς τιμήν του φιλοσόφου Κώστα Αξελού και του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Όμως η βραδιά δεν κύλησε αρμονικά.
Για την παρουσία του είχαν ενημερωθεί έλληνες που σπουδάζουν στη γαλλική πρωτεύουσα, οι οποίοι πήγαν στην αίθουσα που γινόταν η εκδήλωση και σήκωσαν πανό με σύνθημα συμπαράστασης προς τους 300 μετανάστες- απεργούς πείνας. Όταν είδαν τον Θ. Πάγκαλο ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και του ζητούσαν να «βγει έξω».

Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο «Ελληνικό Σπίτι» στο Παρίσι, όπου θα προβαλλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» που αφορά τη ζωή του Ι. Βαρβάκη.

Ο Θ. Πάγκαλος κάλεσε τους φοιτητές να συνομιλήσουν μαζί του την επόμενη ημέρα και όταν εκείνοι αρνήθηκαν, ο αντιπρόεδρος αποχώρησε. Μαζί του αποχώρησαν και οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι και η εκδήλωση ακυρώθηκε.

1 σχόλια:

kastoriaMIA είπε...
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ , ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ....... Μετά από το φιάσκο του Πρωθυπουργού όοοολων των Ελλήνων (μαυράδες μας) , στην Γερμανία , ήρθε και η σειρά του αντιπροέδρου όοοοολων των ελλήνων στο Παρίσι !!!!!!! ξεσηκώθηκαν οι έλληνες φοιτητές και τους γιουχάρουν , τους ζητούν πίσω τα ¨κλεμμένα¨ και γενικώς τους αποδοκιμάζουν μέχρι σημείου να τους αναγκάζουν σε άτακτη φυγή . Κάποτε θα ερχόταν και αυτή η ώρα , και όσο συνεχίζεται η ίδια κατάσταση , οι ίδιες συμπεριφορές των κρατούντων , οι αποδοκιμασίες θα γίνονται και εντονότερες . Προκαλούν όλοι οι πολιτικοί που μέχρι σήμερα κυβέρνησαν την χώρα και μας έφεραν στο κακό μας το χάλι , όταν παρουσιάζονται στον κόσμο και θέλουν να το παίξουν και σωτήρες και υπεράνω . Προκαλούν με την συμπεριφορά τους , όταν με λόγια και με έργα αντιμετωπίζουν τον έλληνα ως ¨ραγιά¨ και ως υπήκοό τους . Ακόμη , όσα και να μας κάνατε , κύριοι πολιτικοί φωστήρες , διατηρούμε την αξιοπρέπειά μας . Αυτήν που βαλθήκατε να ποδοπατήσετε και να εξαφανίσετε . Δεν είναι δούλοι οι έλληνες και ας προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να τους υποδουλώσετε . Γιαυτό και ήρθε η ώρα που δεν μπορείτε πλέον να κυκλοφορείτε όπου και όπως θέλετε . Δεν μπορείτε πλέον να το παίζετε προφέσσορες , εκβιαστές (ή θα σκύψετε το κεφάλι , ή δεν έχει αύριο μισθό , φαϊ κλπ) . Καλύτερα πάρτε το απόφαση και κλειστείτε στα καβούκια σας με όλη την προσωπική σας ασφάλεια και μην ξαναπάτε σε εκδηλώσεις . Δημιουργείστε εκδηλώσεις στα σπίτια σας αν αυτές σας λείπουν . Αν και εκεί από έξω θα βρίσκονται και θα σας χαλούν την διάθεση με τις φωνές τους "ραγιάδες - υπηκοοί σας" που θα σας κράζουν , "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ" . (βλέπε Άκης , την 3η Μαρτίου Σημίτης , στη συνέχεια Τσουκάτος και πάει λέγοντας) . ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΚΟΠΡΙΤΕΣ" ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ . Πάντα μας είχατε σε πολύ υποδεέστερη μοίρα και από τον τελευταίο ευρωπαίο και τώρα μας παρουσιάζετε και ως προνομιούχους . ΑΙΔΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου