Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Η παράταξη Κοντόπουλου για την Πανεπιστημιακή Σχολή στην Καστοριά


Η ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής στην Καστοριά, θέμα που χρονίζει και απασχολεί την τοπική κοινωνία για μακρό χρονικό διάστημα, είχε αναδειχθεί και είχε προταχθεί ως... διεκδίκηση αιχμής στην διαβάθμιση των αναπτυξιακών αλλά και εν γένει ευρύτερα πνευματικών προτεραιοτήτων του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.
Το Πανεπιστήμιο εξάλλου ως προϊόν γνώσης που θα επενδυθεί στην αγορά εργασίας θεωρούμε ότι θα είχε να συνεισφέρει πολλαπλά οφέλη στην αναβάθμιση της περιοχής. Όμως παρ όλες τις κατά καιρούς δεσμεύσεις, οι ανεπίτρεπτα ανακόλουθες συμπροφορές από κυβερνήσεις και υπουργούς, οδήγησαν δυστυχώς στην σημερινή κατάσταση, της πλήρους αδιαφορίας και εγκατάλειψης.

Κύριε Πρόεδρε
Θεωρούμε ότι το θέμα θα πρέπει να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, εναρμονισμένο φυσικά και με τα προτάγματα της τοπικής κοινωνίας σε επίπεδο συλλογικής, σωματειακής αλλά και ατομικής έκφρασης, για να μάθουμε επιτέλους και τις πραγματικές προθέσεις της πολιτείας, αλλά και για να συντονίσουμε επιπλέον τις ενέργειές μας.


Καστοριά 12/03/2012
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ «9-ΕΝΑ»

1)ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
2)ΝΙΚΟΣ ΑΘ.ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ
3)ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ
4)ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
5)ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΙΔΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Saraferas Apostolis · Università Iuav di Venezia
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ. ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή