Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΩΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ....

Δ. Παύλου Μελά: Μπουτάρη ανακάλεσε τους χαρακτηρισμούς, αλλιώς θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παύλου Μελά καλεί το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να ανακαλέσει...
δημόσια τους ανεπίτρεπτους, όπως τους χαρακτηρίζει, χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά των πολιτών και των φορέων που εναντιώνονται στη χωροθέτηση και κατασκευή του γιγάντιου ΣΜΑ Ευκαρπίας δίπλα στο Τιτάν.
«Ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Παύλου Μελά, ούτε οι τοπικοί ιερείς, ούτε οι 50 και πλέον σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικοί και επιστημονικοί της δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά και όσοι ασχολούνται με την προστασία του περιβάλλοντος είναι «παλιάνθρωποι» και «υποκινούμενοι».
Παλιάνθρωποι είναι όλοι εκείνοι που απαξίωναν και απαξιώνουν, κορόιδευαν και συνεχίζουν να εμπαίζουν, υποβάθμιζαν και υποβαθμίζουν τις Δυτικές συνοικίες επιδεικνύοντας παντελή αδιαφορία για τα μεγάλα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Μάλιστα, το ΔΣ Παύλου Μελά καλεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να περιοριστεί στα του οίκου του «χωρίς να εκτοξεύει αστήρικτες κατηγορίες και να παίζει ρόλο προβοκάτορα εις βάρος της τοπικής κοινωνίας».
«Καλούμε τον κ. Μπουτάρη να ανακαλέσει τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς. Σε αντίθετη περίπτωση ο δήμος Παύλου Μελά θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον του» τονίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου