Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ . ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ? ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ . ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.

Όπλα να αγοράζουμε δεν έχουν θέμα.Αρκεί να μην πηγαίνουν σε μισθούς και συντάξεις

Η οικονομική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας «Le Figaro» με σημερινό της δημοσίευμα, αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Francois Hollande, στην Αθήνα, συμφωνήθηκε η ενοικίαση δύο γαλλικών φρεγατών, για την
ενίσχυση του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, με την προσδοκία μιας επανάληψης των στρατιωτικών προμηθειών, ανέφερε κυβερνητική πηγή.

 Η συμφωνία θα επικυρωθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο τέλος του Φεβρουαρίου όπου θα επισκεφθεί την Αθήνα ο Γάλλος Υπουργός Άμυνας, κ. Jean-Yves Le Drian, είπε η πηγή. Η ίδια κυβερνητική πηγή πρόσθεσε πως «συζητείται η ενοικίαση τεσσάρων πολεμικών αεροσκαφών ενώ οι δύο φρεγάτες τύπου “Fremm” θα ενσωματωθούν στον ελληνικό πολεμικό στόλο, με περιοχή δράσης την νοτιοανατολική Μεσόγειο».

Αν είναι να αγοράσουμε όπλα από τους Ευρωπαίους εταίρους μας δεν υπάρχει θέμα. Αν είναι όμως για μισθούς και συντάξεις τότε βλέπετε είμαστε σπάταλοι και ακαμάτηδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου