Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο GIORGO ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕ . ΜΠΡΑΒΟ ΤΙΝΑ - ΜΠΡΑΒΟ GIORGO .........

Η Τίνα Μπιρμπίλη εκτελεστική γραμματέας στον ΟΗΕ

Η Τίνα Μπιρμπίλη εκτελεστική γραμματέας στον ΟΗΕ
Κανείς δεν χάνεται τελικά. Ειδικά αν πρόκειται για κάποιον από τους περίφημους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου.
Πολλοί εξ αυτών έχουν καταλάβει σημαντικές θέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό αποδεικνύοντας πως αν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες δεν πρόκειται να μείνεις και άνεργος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της Τίνας Μπιρμπίλη η οποία σε χρόνο - ρεκόρ από κειμενογράφος έγινε υπουργός, προκαλώντας ποικίλα σχόλια με τα πεπραγμένα της.
Ακόμη όμως και μετά την αποπομπή της από το Υπουργικό Συμβούλιο, ο Γιώργος δεν την άφησε παραπονεμένη και της προσέφερε την καλοπληρωμένη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ.
Έτσι, η κ. Μπιρμπίλη βρέθηκε στο Παρίσι να κάνει δημόσιες σχέσεις με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και να λαμβάνει 7.500 ευρώ μηνιαίως.
Λίγο μετά απομακρύνθηκε από αυτή τη θέση αλλά δεν έμεινε άνεργη.
Η κα. Μπιρμπίλη αναλαμβάνει εκτελεστική γραμματέας της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία της στιβάδας του όζοντος και του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ για τις ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΟΗΕ, η κα. Μπιρμπίλη επιλέχθηκε ύστερα από διεθνή διαδικασία επιλογής και θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, για πέντε έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου