Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ !!! ΠΡΩΤΗ ΦΙΡΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ !!! ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ" ΟΤΙ Η ΚΟΖΑΝΗ - ΟΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ " ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΑΓΕΩΓΡΑΦΙΤΟΙ !!!!!

Καρυπίδης: Ο «ψεκασμένος» περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

17:19
Opening quote
Λαβράκι έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ με το Θόδωρο Καρυπίδη. Όπως φαίνεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Μακεδονία, που προτάθηκε μάλιστα απ’ τον Αλέξη Τσίπρα εκτός απ’ το να «χαριεντίζεται» με τον Ηλία Κασιδιάρη είναι και …«ψεκασμένος»!
Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο γίνεται τις κακομοίρας με τα κατορθώματα του …δημοσιογράφου και υποψηφίου περιφερειάρχη με τις ευλογίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να έχει αναρτήσει δήλωσή του στην σελίδα του στο facebook σύμφωνα με την οποία η ΝΕΡΙΤ είναι «δημιούργημα των εβραίων»! Μάλιστα ο έγκριτος δημοσιογράφος το πάει παραπέρα λέγοντας ότι «ο κ. Σαμαράς ανάβει τα κεριά στη λυχνία των Εβραίων και βάζει φωτιά στην Ελλάδα μετά την επίσκεψή του στη συναγωγή της Θεσσαλονίκης και οργανώνει νέα Χάνουκα κατά των Ελλήνων»!
Πάντως το κρεσέντο του Καρυπίδη δε σταματάει εδώ αλλά πάει πολύ μακριά καθώς διαθέτει και τη λύση για το πρόβλημα του ελληνικού δημόσιου χρέους. Μετά τη μεγάλη δημοσιογραφική του επιτυχία με τη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο παλμαρέ του προστίθεται και η συνέντευξη που έκανε με τον Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ισχυριζόταν ότι διαθέτει 600 εκ δολάρια από έρανο των ομογενών της Αμερικής που συγκεντρώθηκαν για να δοθούν στην Ελλάδα και να αγοράσει το χρέος της!
Όπως καταλάβατε στην Κουμουνδούρου έχει γίνει χαμός απ’ τα καμώματα του υποψηφίου περιφερειάρχη. Μάλιστα υπάρχουν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν νέα σύγκληση των οργάνων και της Κεντρικής επιτροπής για την επανεξέταση των υποψηφιοτήτων όπως αυτή του Θόδωρου Καρυπίδη. Πρόκειται για τους Πάνο Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφκι. Το θέμα φιλοξενείται στην Ίσκρα που πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα ενώ μέχρι και η Αυγή, το επίσημο του ΣΥΡΙΖΑ έχει σχετικό θέμα προσθέτοντας ωστόσο ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης σύμφωνα με συνέντευξή του στο vimafm πιστεύει «ιδιαίτερα στον κ. Τσίπρα για τη διεύρυνση του κοινωνικού μετώπου, για την έξοδο από τα Μνημόνια και την ανάκαμψη του τόπου»
Για να βοηθήσουμε στις αναζητήσεις της Κουμουνδούρου και να δέσει το γλυκό θα προτείναμε να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Αρτέμης Σώρρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου