Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

​Σιγά ρε μεγάλε , μας τρόμαξες τώρα !!!!Θα χάσει η Βενετιά βελόνι . Άντε στο καλό και δεν χρειάζεται να μας γράφεις. Η πλάκα είναι ότι νομίζει πως θα γίνει και Δήμαρχος . ΑΝ.... εκλεγεί Δήμαρχος και ΑΝ ....δεν πετύχει σαν Δήμαρχος (ποιός άραγε θα κρίνει για την επιτυχία ? μόνος του?) , τότε θα εγκαταλείψει την πολιτική . ΑΝ ..... δεν εκλεγεί , θα παραμείνει στην πολιτική και θα συνεχίσει το ΣΩΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ? ΩΧΧΧΧ ....ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ !!!

Σπηλιωτόπουλος: Θα πετύχω ως δήμαρχος Αθηναίων ή εγκαταλείπω την πολιτική

14:08
Opening quote
Τη βεβαιότητά του ότι θα καταφέρει με την εφαρμογή του προγράμματός του να αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών, εξέφρασε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στο Mega Σαββατοκύριακο.
Εμφανίστηκε μάλιστα τόσο βέβαιος ότι η θητεία του στο δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας θα είναι τόσο πετυχημένη, ώστε δήλωσε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα εγκαταλείψει την πολιτική. Συγκεκριμένα είπε: "Εμείς θα έχουμε ρεαλιστικές προτάσεις, εφαρμόσιμες, θα τις κοστολογήσουμε, θα καταθέσουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτών των προτάσεων, χρόνο με τον χρόνο. Κι εγώ δεσμεύομαι ότι αφού ελέγχομαι χρόνο με το χρόνο, εάν δεν τα καταφέρω, και το λέω στον αέρα για να μείνει καταγεγραμμένο, εγώ θα παραιτηθώ και θα εγκαταλείψω πλήρως την πολιτική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου