Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΛΑΘΗ ΕΠΙ ΛΑΘΩΝ . ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΩΝ ΛΑΘΕΜΕΝΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ - ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ . ΟΙ ΛΑΘΕΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !!! ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΤΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ . ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..

«Συγγνώμη, σας σφάξαμε άδικα»

Τώρα όλοι οι «μεγάλοι» (τρομάρα τους) βγαίνουν ένας-ένας και λένε «σφάξαμε από λάθος υπολογισμούς τον ελληνικό λαό».

«Συγγνώμη, σας σφάξαμε άδικα»
Μετά το ΔΝΤ και τους διάφορους «οικονομικούς εγκεφάλους» (τρομάρα τους) Βερολίνου και Βρυξελλών, βγήκε χθες και ο παγκόσμιος Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, ο ΟΟΣΑ, και μας είπε μέσω του επικεφαλής οικονομολόγου του, Πιερ Κάρλο Παντοάν:
«Η πολύ σκληρή συνταγή λιτότητας που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα έφερε ύφεση μεγαλύτερη από όσο την εκτιμούσαμε αρχικά».
Ε και; Το ίδιο μας είπε και η Λαγκάρντ το Σεπτέμβρη: «Κάναμε λάθος με τους πολλαπλασιαστές». Ε και;
Στην κανονική ζωή των ανθρώπων τα λάθη τα πληρώνουν αυτοί που τα έκαναν. Στη σκοτεινή ζωή και στον σκοτεινό κόσμο των παγκόσμιων οικονομικών κανίβαλων, τα λάθη πληρώνουν όχι αυτοί που τα έκαναν, αλλά αυτοί που τα υπέστησαν.
Λάθος το πρόγραμμα λιτότητας. Λάθος τα απάνθρωπα μνημόνια. Λάθος οι συνταγές των διαφόρων Όλι Ρεν και Μπαρόζο. Λάθος οι πολλαπλασιαστές και διάφορες άλλες ανοησίες που μας λένε. Λάθος οι χιλιάδες απολύσεις, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, το ξεπούλημα μιας ολόκληρης χώρας για ένα κομμάτι ψωμί.
Τώρα τα παραδέχονται όλα αυτά ΔΝΤ, ΟΟΣΑ, Βρυξέλλες και Βερολίνο. Ε και;
Τι μας έδωσαν πίσω από τα λάθη που έκαναν; Τι μας επέστρεψαν από τα κλεμμένα της ζωής μας;
Αλλά θα μου πείτε ότι αφού υπάρχουν διάφοροι δικοί μας που υπέγραφαν και υπέγραφαν και υπέγραφαν αδιαμαρτύρητα ό,τι τους έφερναν μπροστά τους αυτοί που έκαναν τα λάθη, κορόιδα είναι τώρα οι δράστες να επανορθώσουν κάποια από τα λάθη τους;
Εκτός κι αν δεν είναι λάθη, αλλά η βρώμικη στρατηγική των «μεγάλων και ισχυρών», να μετατρέψουν σε χώρα της μπανάνας την Ελλάδα. Και εγώ πιστεύω ότι είναι αυτό το τελευταίο. Και για την ώρα δυστυχώς το έχουν καταφέρει με τα... «λάθη» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου