Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ . ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ .

Τρόμος στον Ατρόμητο

16:37
Opening quote
Σαν χάρτινος πύργος κινδυνεύει να καταρρεύσει το οικοδόμημα του Ατρομήτου μετά την σύλληψη του προέδρου του Γιώργου Σπανού ο οποίος κατηγορείται για λαθρεμπόριο πετρελαίου και φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Από το βράδυ της Τρίτης που κρατείται ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου έντονο κλίμα ανησυχίας επικρατεί στις τάξεις της από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή.
Ο Γιώργος Σπανός είχε καταφέρει όλα τα τελευταία χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και παράλληλα να συγκεντρώσει στο σύνολό τους τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες πάνω του. Έτσι είναι φυσικό να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας και τον άνθρωπο που αποφασίζει για τα πάντα στην ΠΑΕ.
Πλέον , μετά τις δραματικές εξελίξεις , στο σύνολό τους οι παίκτες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την απολογία του και το τι θα αποφανθεί ο εισαγγελέας προκειμένου να δουν πια γραμμή θα ακολουθήσουν . Στην περίπτωση που κριθεί προφυλακιστέος τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ατρομήτου και κυρίως για τον Γιώργο Παράσχο.
Ο τεχνικός της ομάδας που έχει μεγάλο μερίδιο στην φετινή πολύ πετυχημένη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα θα πρέπει να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση αφού από την μία θα πρέπει να κρατήσει απρόσκοπτη την ομάδα στο στόχο της κι από την άλλη να γίνει ο δέκτης της αγωνίας και της ανησυχίας των 20 και πλέον ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεσή του.
Όλοι εύχονται να αποδειχθεί μια απλή περιπέτεια. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Ατρόμητος κινδυνεύει να δεχθεί το πιο καθοριστικό «αυτογκόλ» στην ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου