Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

E ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ .... ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΠΑΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ , ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ???? ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ....

Αντιδράσεις για την επιλογή της Σπυράκη

Σάλος ξέσπασε στη Νέα Δημοκρατία, έπειτα από την επιλογή της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη να προσλάβει ως βοηθό της τον υιό Ζαγορίτη.
Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης έγινε γνωστός, όταν το 2009 υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Μουσείο και ένα βράδυ τα φλας των παπαράτσι τον "συνέλαβαν" να βάζει στη μονάδα του τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Τότε είχε ξεσπάσει σάλος, κάτι που μάλλον επηρέασε και την μετέπειτα πορεία του πατέρα του Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος δεν εξελέγη βουλευτής.
Έκτοτε ο νεαρός Ζαγορίτης δεν είχε απασχολήσει τα Μέσα με κάποια ανάλογη συμπεριφορά, ωστόσο συχνά πυκνά πολιτικές εφημερίδες παρουσίαζαν τις δραστηριότητες του, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το "ευγενές" άθλημα του βρετανικού πόλο με άλογα. Η πρόθεση της Σπυράκη ωστόσο να τον συμπεριλάβει στους συνεργάτες της στο Ευρωκοινοβούλιο, έφερε ξανά στην επιφάνεια το όνομα του νεαρού.
Έπειτα από τη σκληρή κριτική, η νέα ευρωβουλευτής αναγκάστηκε να κάνει δήλωση υποστήριξης του μέσω facebook, σημειώνοντας πως ο Γεράσιμος Ζαγορίτης έχει αξιόλογες σπουδές που αιτιολογούν την πρόσληψη του αλλά κάθε δικαίωμα να κάνει επιλογές στην προσωπική του ζωή, κάτι το οποίο η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε πως θα υπερασπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου