Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΟΛΟΙ ..... ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ !!!!!

"Βόμβα" Νικολόπουλου για Ντόρα: Δεν διαψεύδω, δεν επιβεβαιώνω

`Βόμβα` Νικολόπουλου για Ντόρα: Δεν διαψεύδω, δεν επιβεβαιώνω

"Φωτιά" στο πολιτικό σκηνικό μετά την αναβολή του διαγγέλματος Τσίπρα για την ανακοίνωση υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας και... θέμα Ντόρας Μπακογιάννη!

Το βέτο που φέρεται να άσκησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρεία της Δημοκρατίας, "γέννησε" περεταίρω σενάρια.
Ένα από αυτά εμπλέκει την ντόρα Μπακογιάννη, καθώς κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως το όνομά της έριξε στο τραπέζι του... Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Όπως ήταν λογικό προκλήθηκε μεγάλη κινητικότητα και οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκου Νικολόπουλου, έδωσαν τροφή στα σενάρια.

Ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ σχετικά με τις παραπάνω πληροφορίες το εξής: "Δεν το διαψεύδω, αλλά ούτε και το επιβεβαιώνω"...

Αυτό που προκαλεί πάντως προβληματισμό, είναι πως η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει την επιλογή Αβραμόπουλου, επειδή "ψήφισε και στήριξε μνημόνια", κάτι όμως που έχει κάνει στο παρελθόν και η Ντόρα Μ[πακογιάννη, συνεπώς το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη θα είχε ως... νομοτελειακό αποτέλεσμα ένα νέο βέτο από την Αριστερή Πλατφόρμα...

Συνεδρίαση της ΚΟ


Παράλληλα, την Τρίτη στις 4 το απόγευμα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι οι εξελίξεις γύρω από τη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους και από το πρόσωπο του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου