Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ ??? ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΔΡΕΑ , ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ , ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ !!!. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ , ΛΑΦΑΖΑΝΗ , ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ , ......(ΓΑΒΡΑ , ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗ???) . ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ" ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ .....

«ΕΜΠΛΟΚΗ» ΜΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ - ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


«Εμπλοκή» με Αβραμόπουλο - Την Τρίτη η ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη η ανακοίνωση θα γίνει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία την Τετάρτη (18/02/2015).
«Εμπλοκή» και το... μπαλάκι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Περίπου έξι ώρες διήρκησαν οι διαβουλεύσεις για την ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ότι ο πρωθυπουργός θα απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό όπου θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων και το όνομα.
Τελικά όμως όλα ανετράπησαν μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Τσίπρας με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρωθυπουργός προσπάθησε να κάμψει τις αντιρρήσεις του κ. Λαφαζάνη στην υποψηφιότητα Αβραμόπουλου, ωστόσο κάτι τέτοιο - προφανώς - δεν κατέστη δυνατό.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Λαφαζάνης έχει εκφράσει εδώ και καιρό ισχυρές ενστάσεις για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αντιπροτείνοντας - μέσω της Αριστερής Πλατφόρμας- πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, όπως τον Μανόλη Δρεττάκη και την συγγραφέα, Ιωάννα Καρυστιάνη.
«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν το βλέπω να το ανακοινώνει σήμερα. Ρωτήστε το Μαξίμου», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης εκνευρισμένος, μετά το πέρας της συνάντησης με τον πρωθυπουργό.
Μετά από αυτή την εξέλιξη το διάγγελμα ακυρώθηκε και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού - λόγω της κρισιμότητας του Eurogroup της Δευτέρας - είναι να ανακοινώσει την πρότασή του την Τρίτη (17/02/2015), στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η πρώτη ψηφοφορία θα γίνει την Τετάρτη (18/02/2015).
Ο κ. Σακελλαρίδης υποστήριξε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και καμία ανατροπή και πως οι συζητήσεις που έγιναν την Κυριακή (15/02/2015)στο Μαξίμου, αφορούσαν αποκλειστικά την αυριανή (16/02/2015)κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.
Καμμένος: Θα τα πει όλα ο Τσίπρας
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Εξερχόμενος από τη συνάντηση, ο Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και απάντησε: «Θα τα πει όλα ο πρωθυπουργός σε λίγο».
Ερωτηθείς αν θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας απάντησε «δε νομίζω» και πρόσθεσε: «Όλα θα πάνε καλά, θα τα πει όλα ο πρωθυπουργός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου