Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΓΗ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ....

Δείτε πως φαίνεται η γη από το διάστημα. 18 υπέροχες φωτογραφίες θα σας εντυπωσιάσουν

earth
Η Γη είναι πραγματικά ένα όμορφο μέρος. Εδώ είναι 18 υπέροχες φωτογραφίες από το διάστημα που το αποδεικνύουν…
Από το 1975, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος έχει λειτουργήσει ως παράθυρο της Ευρώπης στο διάστημα, μοιράζονται ερευνητικές εγκαταστάσεις, εικόνες υψηλής ανάλυσης και δορυφορικά αρχεία με τον κόσμο.
Στη συλλογή τους υπάρχει το αρχείο «Παρατηρώντας τη Γη» και μέσα από αυτή τη συλλογή το πανεπιστήμιο έκανε μια δραματική ανακάλυψη. Το ΕΣΟΛ το περιγράφει εξής:
«Εικόνες Παρατήρηση της Γης δείχνουν τον κόσμο μέσα από ένα αρκετά ευρύ πλαίσιο, έτσι ώστε τα πλήρη φαινόμενα μεγάλης κλίμακας μπορεί να παρατηρηθούν με ακρίβεια. Μια ενιαία δορυφορική εικόνα έχει τη δυνατότητα να δείξει την εξάπλωση της ρύπανσης του αέρα σε μια ήπειρο, την ακριβή ζημία που γίνεται σε μια περιοχή που επλήγη από σεισμό ή δασικές πυρκαγιές, ή ολόκληρο το φάσμα των 500 χιλιομέτρων τυφώνα από την ηρεμία του ματιού του μέχρι τα μέτωπα της καταιγίδα του.
Η Παρατήρηση της Γης παρέχει αντικειμενική κάλυψη σε όλο το χώρο και το χρόνο. Συγκεντρώνει δεδομένα από τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χώρων που είναι πολύ απομακρυσμένες ή απρόσιτες για επίγεια λήψη δεδομένων.
Αν και οι δορυφορικές αποκτήσεις παρουσιάζονται πιο συχνά με τη μορφή των εικόνων, είναι πραγματικά ψηφιακά δεδομένα. Έτσι, τα ίδια δεδομένα μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με το λογισμικό του υπολογιστή με πολλούς διαφορετικούς τρόπους».
earth1
earth2
earth3
earth4
earth5
earth6
earth
earth8
earth9
earth10
earth11
earth12
earth13
earth14
earth15
earth16
earth17
earth18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου