Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ !!! ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣΣ

Aλέξη, να γυρίσω σπίτι ή θα βρω κάνα Γερμανό στο σαλόνι;




Ο Νίκος Συρίγος αναρωτιέται πως το 1,23 δις ευρώ για τα 14 αεροδρόμια, όταν η ΥΠΑ έβγαλε μόνο πέρυσι 477 εκατ. ευρώ δεν είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!
Που πετάς Έλληνα και που προσγειώνεσαι; Στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου; Πέτα εσύ Έλληνα, για να κονομάει ο Γερμανός. Ναι, αυτός που δήθεν δεν θα μας έδινε δανεικά, ναι ο Σόιμπλε, η Μέρκελ και τα άλλα παιδιά εκεί στο Eurogroup, που το έπαιζαν δύσκολοι. Δεν ξέρω αν το έμαθες πατριώτη αλλά ούτε ένα, ούτε δύο, 14 (ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ) αεροδρόμια εδώ και λίγες ώρες θα ανήκουν για τα επόμενα 40 χρόνια στους Γερμανούς. Για να σωθούμε κι αυτό. Για να ορθοποδήσει η οικονομία. Για να βγουν οι αριθμοί. Έτσι θα σου πουν πατριώτη για να το βουλώσεις. Δεν θα σου πουν φυσικά ότι κάποια από τα αεροδρόμια που (ξε)πουλήθηκαν είναι μικτά. Τι σημαίνει μικτά Έλληνα; Ότι απογειώνονται από εκεί και στρατιωτικά αεροσκάφη.
Ξέρεις αυτά που σηκώνονται όταν οι Τούρκοι φτάνουν μέχρι τη… Σαλαμίνα. Είναι από αυτά που λέμε εθνικής σημασίας… Αλλά μάλλον και η «εθνική» και η «σημασία» είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο… Αλλά μια και το’φερε η κουβέντα ή μάλλον θα το φέρει, αφού Έλληνα θα σου πουν και πάλι για τους αριθμούς που πρέπει να βγουν για να συνεχίσει να μας… σώνει η Γερμανία.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μόνο πέρυσι είχε κέρδη 477 εκατ. ευρώ. Ξέρετε από υπερπτήσεις, από τέλη προσέγγισης, τέλη στάθμευσης και επινοικιάσεις των καταστημάτων των αεροδρομίων που (ξε)πουλήθηκαν. Μόνο πέρυσι 477 εκατ. ευρώ κέρδη… Ας μας πουν λοιπόν οι αριθμολάγνοι πώς βγήκε το 1,23 δις ευρώ ως ποσό επινοικίασης για τα επόμενα 40 χρόνια; Ας μας πουν πως είναι δυνατόν να (ξε)πουλάμε 14 αεροδρόμια για 40 χρόνια για να πάρουμε (;) όσα λεφτά θα έβγαζε η ΥΠΑ σε δυόμιση χρόνια;
Ακούγοντας δε πως σε μια κίνηση… ματ, ο Αλέξης σκέφτεται να κρατήσει κλειστή τη Βουλή για να περάσουν ΟΛΑ τα νομοσχέδια… σωτηρίας από τα θερινά τμήματα, ώστε να αποφύγει ρίσκα τύπου ψήφου εμπιστοσύνης και φυσικά εκλογών, αρχίζω πια να αναρωτιέμαι όχι αν αλλά πότε θα γυρίσω σπίτι και θα βρω κάνα Γερμανό στο σαλόνι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου