Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

1 Δεκ 2010

Δημοσιογραφικές κουράδες

Όπως αποκαλύφθηκε από το απόρρητο έγγραφο που δημοσίευσε το wikileaks, οι Αμερικανοί ζητούσαν από τον Καραμανλή, να αποδεχθεί να μην αλλάξουν τα διαβατήρια των Σκοπιανών (να γράφουν δηλαδή νέτο-σκέτο Maceodnia - Macedonian) και σε αντάλλαγμα ο Γρούϊος,...
 δεν θα ...έβαζε σε δημοψήφισμα τη διπλή ονομασία (μεγάλη χάρη θα μας έκανε!).
Το ότι ο Καραμανλής δεν συναίνεσε σε αυτή την προδοσία και ανάγκασε τους συμμάχους μας να διαπιστώσουν ότι μια "σοσιαλιστική κυβέρνηση" θα τα κατάφερνε καλύτερα (να μας πείσει ότι είναι λύση να αποδεχθούμε να ονομάζονται Macedonia τα Σκόπια στα διαβατήριά τους), είναι για τις δημοσιογραφικές κουράδες "Αδυναμία του Καραμανλή".
Τι να πεί κανείς; Μπορεί να πεί τίποτε σε έναν τέτοιο βιασμό της νοημοσύνης μας;

1 σχόλια:

apos είπε...
Πολλά θα αποκαλυφθούν ακόμη νομίζω που θα μας πείσουν όλους ότι ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ κρύβει και φοβάται ο Καραμανλής και δεν μιλάει ακόμη . Ήθελε να το παίξει πατριώτης και να τα βάλει με τα μεγάλα αφεντικά των λαών ?(τους Αμερικάνους)? Και βλάκα θα μας τον πασσάρουν και ξεφτιλισμένο θα μας τον παρουσιάσουν , για να μάθει ο "κακομαθημένος" , να αρνείται το σχέδιο Ανάν , να κάνει συμφωνίες με Πούτιν , να δέχεται αγωγούς Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης και άλλα τέτοια αντιδραστικά . Φάτετον , και βάλτε να πρωθυπουργεύει το δικό τους το παιδί που το τιμούν άλλωστε Γερμανοί και Αμερικάνοι και κάνει ότι του ζητήσουν επακριβώς τα μεγάλα αφεντικά . Για να καταλαβαίνουμε δηλαδή ποιός είνΑΙ το αφεντικό όλων των λαών και όλων των κρατών . ΚΑΙ ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΡΣΙΝΟΙ).Άκουσον - άκουσον , τα αμερικανάκια κατέταξαν το Giorgo στα 100 καλύτερα μυαλά του κόσμου . Ε ρε μηχάνημα μέτρησης IQ που χρειάζεται για να μην μας δουλεύουν!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου