Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΑ , ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , Ο ΜΕΓΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ "ΜΑΛΛΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ "ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ" ΑΠΕΡΓΟΥΣ ?? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ???

Άγριος καυγάς Κωνσταντοπούλου- Μητσοτάκη

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή της Βουλής προκαλώντας την οργή της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «εκείνοι που διαδηλώνουν τώρα έξω είναι πελάτες του παλαιού συστήματος»...


Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την επίθεση λέγοντας προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, «πολεμάτε λυσσαλέα την ιδιωτική επένδυση, τα περιμένετε όλα από το κράτος, αγωνίζεστε για τους παλιούς πελάτες του συστήματος. Εμείς αγωνιζόμαστε για τον απλό ανώνυμο πολίτη».

Η φράση όμως του κ. Μητσοτάκη που προκάλεσε την έκρηξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου ήταν ότι «υπάρχουν πολλοί αγανακτισμένοι που δεν είναι απελπισμένοι, απλά χάνουν τα προνόμια της μεταπολίτευσης… πελάτες του παλιού συστήματος είναι η πλειοψηφία αυτών που διαδηλώνουν σήμερα έξω».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου από τα έδρανα της Βουλής φώναζε «ντροπή ντροπή! Δεν ντρέπεστε καθόλου».

Ο κ. Μητσοτάκης της ανταπάντησε: «όχι δεν ντρέπομαι. Εσείς να ντρέπεστε. Να σιωπήσετε πια επιτέλους, που νομίζετε που βρίσκεστε. Αρκετά πια»!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να φωνάζει και να διακόπτει τον κ. Μητσοτάκη, ενώ στον καυγά μπήκαν και οι Γ. Σταθάς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης της ΝΔ για να υποστηρίξει τον κ. Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου