Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ??? ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ .......

Ψυχούλα ο Αλέξης

Καλό παιδί ο Αλέξης. Αυτό που λέμε ψυχούλα. Συμπονετικός άνθρωπος.

Ψυχούλα ο Αλέξης

Είδε ότι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι στριμωγμένοι άγρια από τους τροϊκανούς, ότι η εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ δημιουργεί πρόβλημα δημοκρατίας, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με τον Παπαντωνίου για το ΠΑΣΟΚ και ο Αλέξης στη μεγαθυμία του και στη μεγαλοσύνη του είπε: «Βρε δεν κάνω κάτι να βγάλω τα παιδιά από τη δύσκολη θέση»; Και το έκανε καταθέτοντας αιφνιδιαστικά χθες πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά.
Στην περίπτωση αυτή, η φράση που μου έρχεται είναι αυτό που έλεγε παλιά σε μια διαφήμιση ένας λοχαγός στον φαντάρο Καραμήτρο: «Πού πα ρε Καραμήτρο»; Ή θα μπορούσα να του πω «πού πας ξυπόλητος στα αγγούρια».
Γιατί τα «κουκιά» δεν βγαίνουν και δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτή από τη βουλή η πρόταση μομφής για την κυβέρνηση.
Και έμεινα έκπληκτος σήμερα το πρωί, όταν στη ραδιοφωνική συνέντευξη που είχα με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βίτσα, μου είπε το αναπάντεχο «μα ξέρουμε ότι το πιθανότερο είναι να μην ψηφιστεί η πρότασή μας για την μομφή κατά της κυβέρνησης». Και το ερώτημα ενός απλοϊκού δημοσιογράφου είναι: αφού και οι ίδιοι ξέρουν ότι δεν θα περάσει η πρότασή τους από τη βουλή, γιατί την υπέβαλαν;
Εδώ η επιστήμη σηκώνει και πόδια και χέρια ψηλά. Γιατί κάνουν αυτό το δώρο στη συγκυβέρνηση, μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος μπορεί να εξηγήσει. Για την ώρα το γνωστό ντουέτο Σαμαράς-Βενιζέλος τρίβουν τα χέρια από χαρά και ετοιμάζονται να στείλουν μια μεγάλη ανθοδέσμη στον καλόψυχο Αλέξη.
Για τους πιο υποψιασμένους, ίσως ο Τσίπρας να έκανε αυτή την κίνηση για να κατευνάσει τα πνεύματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπάρχει μία μικρή αναστάτωση λόγω των γνωστών δηλώσεών του στο Τέξας περί αναγκαιότητας παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.
Θα δείξει που λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου