Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ - ΑΛΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΕΣ - ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠ΄ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ .!!! ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ??

Πώς ο «Ροφός» έγινε… διοικητής!

Τελευταία ανανέωση: Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 18:13
Πώς ο «Ροφός» έγινε… διοικητής!
Ιστορίες τρέλας και παρακμής στην Ελλάδα των Σαμαρά-Βενιζέλου!
Όλοι, απ' την τότε παλιοπαρέα του Α. Παπανδρέου (Παπούλιας, Κατσιφάρας, Λιάνης, Θωμαδάκης, Στάη και άλλοι...) στις διακοπές της Ελούντας το 1995, '96, τον θυμούνται σαν τον... «Ροφό»!
Βουλευτής τότε, πήγαινε κάθε μέρα σχεδόν στην είσοδο του υπερπολυτελούς συγκροτήματος με πεσκέσι ένα μεγάλο ψάρι, κατά προτίμηση ροφό, με την παράκληση να το προσφέρουν «στον Πρόεδρό μου, που του αρέσει»!
Φαίνεται πως ήταν η βασική του... κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει υπουργός ή έστω υφυπουργός. Ο Αντρέας μπορεί να αρέσκονταν στην κολακεία (άλλων προς το πρόσωπό του), αλλά δεν εκτιμούσε τους κόλακες!
Στις 18 Γενάρη του 1996, ημέρα εκλογής του διαδόχου του Αντρέα στην πρωθυπουργία, λέγεται ότι πήγε σε πολύ γνωστό (τότε) αλλοδαπό μεγαλοεπιχειρηματία (ο οποίος ασχολούνταν και με εμπόριο όπλων!) που στήριζε με... τα χίλια τον Άκη και το παραμύθιασε ότι τελευταία στιγμή ορισμένοι βουλευτές θα αυτομολούσαν κατά Σημίτη μεριά και χρειάζονται χρήματα για να... επανέλθουν!
Λέγεται πως με τη μέθοδο αυτή (υπογραμμίζουμε ότι οι βουλευτές δεν ήξεραν τίποτα!) τσέπωσε απ' τον αλλοδαπό μεγαλοεπιχειρηματία 100 ή κατ' άλλους «μόνο» 50 εκατομμύρια δραχμάς!
Στη συνέχεια και αφού ο Σημίτης εξελέγη πρωθυπουργός διετέλεσε μεγαλοστέλεχος του γραφείου μεγαλοϋπουργού!
Αργότερα ασχολήθηκε, εμμέσως, με εμπόριο ειδών καπνιστού...
Αίφνης πριν λίγες μέρες είδαμε το όνομά του να φιγουράρει μεταξύ αυτών που διόρισε ο υπουργός Υγείας στη διοίκηση υγειονομικής μονάδας, κατόπιν προφανώς εισήγησης του κυβερνητικού συνεταίρου!
Ελλάς, το μεγαλείο σου ή πώς οι... καλοί ποτέ δεν πάνε χαμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου