Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 100% . ΑΣ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ !!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΖΟΧΕΣ ....

Οκτώ στους δέκα Έλληνες δεν θέλουν να βλέπουν τον Παπανδρέου

22:03
Opening quote
Να αποχωρήσει από την πολιτική ο Γιώργος Παπανδρέου ζητούν οι πολίτες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO. Μεταξύ των ερωτηθέντων της έρευνας που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», το 78% προτιμά να τον δει να ολοκληρώνει εδώ την πολιτική του καριέρα, ενώ μόλις το 8% του ζητά να στηρίξει το Βενιζέλο κι ένα 5% θα ήθελε να τον δει αρχηγό κάποιου νέου κόμματος. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ποσοστό, μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, που θέλουν τον Γιώργο παροπλισμένο, αγγίζει το 58%.
Με απλά λόγια 8 στους 10 Έλληνες δεν θέλουν να βλέπουν τον Γ. Παπανδρέου στην κεντρική πολιτική σκηνή και πιθανότατα και πουθενά αλλού. Δεν του συγχωρούν ό,τι έκανε και δεν έκανε στα τρία περίπου χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα και στέλνουν κι ένα μήνυμα σε όσους πολιτικούς πιστεύουν ότι με το όνομά τους, με ακάλυπτες επιταγές – υποσχέσεις και με στήριξη από οικογένειες και μιντιακούς βαρόνους, θα διατηρηθούν στην επιφάνεια.
Ο Γ. Παπανδρέου μπορεί να αποτελέσει το παράδειγμα προς αποφυγή για όλους. Ή μπορεί να γίνει ο τελευταίος σπασμός της χρεοκοπημένης μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου