Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ , ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ..... ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ... ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ 200 € . ΑΛΛΑ Η ΨΗΦΟΣ - ΨΗΦΟΣ . ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ....

Νέα χρήματα απο μίζες επιστρέφου​ν στο ελληνικό δημόσιο

Νέα χρήματα απο μίζες επιστρέφου​ν στο ελληνικό δημόσιο
Ακόμη 1, 7 εκατ. ελβετικά φράγκα ή 1,4 εκατ. ευρώ από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων επιστρέφουν στο ελληνικό δημόσιο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ελβετική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία είναι σύμφωνη στην αποδέσμευση και επιστροφή απευθείας στο ελληνικό Δημόσιο (σε ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Τράπεζα τη Ελλάδος) του συνόλου των χρημάτων που ανήκουν στον προφυλακισμένο πρώην Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Κάντα και έχουν κατασχεθεί από τις ελβετικές αρχές αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης στην Ελβετία τον περασμένο Δεκέμβριο.
Πρόκειται για τραπεζικό λογαριασμό ενός Trust καθώς και ενός ασφαλιστικού προγράμματος σε Τράπεζες στη Γενεύη, τις οποίες αυτοβούλως είχε αναφέρει ο Αντώνιος Κάντας κατά την απολογία του ενώπιον των Ανακριτών Μαλλή και Σταυρόπουλου και είχε δεσμευτεί να επιστρέψει στις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία επετεύχθη πρόσφατα, μετά από αίτημα που υπέβαλε ο Αντώνης Κάντας στην Ελβετική Εισαγγελία δια των συνηγόρων του και σχετικές διαβουλεύσεις που ακολούθησαν μεταξύ των συνηγόρων του, της ελβετικής Εισαγγελίας και των Ελλήνων ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση.
Ερωτηθείς ο εκ των συνηγόρων του κ. Κάντα, Ηλίας Μπίσιας που χειρίζεται το θέμα επιστροφής των εν λόγω χρημάτων στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε την πληροφορία της επικείμενης επιστροφής των χρημάτων, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για τη συνεργασία με την Ελβετική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και δήλωσε ότι «έχουν ήδη δρομολογηθεί οι απαιτούμενες ενέργειες μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών, προκειμένου να αρθεί η κατάσχεση που έχει επιβληθεί στην Ελβετία και ακολούθως να εξασφαλιστεί ο επαναπατρισμός των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου».

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/419301/nea-hrimata-apo-mizes-epistrefoy​n-sto-elliniko-dimosio#ixzz2wFqi2WmL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου