Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΤΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΒΓΑΖΟΥΝ" ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ??? ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ??? ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΔΕΚΑΚΙΣ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΝΤΩΝ ??? ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ???

Η Δικαιοσύνη «ψάχνει» τον Γιώργο Τράγκα


67925-150989Για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες ελέγχεται από τις δικαστικές αρχές ο δημοσιογράφος και εκδότης ημερήσιων εφημερίδων και περιοδικών εκδόσεων Γιώργος Τράγκας. Η υπόθεση έχει δύο σκέλη: το κακουργηματικό έχει ανατεθεί στην 16η τακτική ανακρίτρια, ενώ το πλημμεληματικό κομμάτι της δικογραφίας έχει ανατεθεί σε πταισματοδίκη.
Και για τις δύο περιπτώσεις που αφορούν την ίδια πράξη ο εκδότης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των αρμοδίων Αρχών. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η απόκρυψη των περιουσιακών στοιχείων του φέρεται να αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά του ο Γ. Τράγκας αναφέρει σε δήλωσή του: «Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος που έγινε σε βάθος δεκαετίας διαπίστωσε ότι η σύζυγός μου είχε τα δικά μου λεφτά για να αγοράσει το σπίτι μας στο οποίο διαμένω την τελευταία 25ετία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου