Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

"Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ - Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ" ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ . ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΪΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ . ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ" , ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ "ΛΥΠΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ (ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ)....

Eνα εκατ. δολάρια για τον «σκαραβαίο» του Ουρουγουανού προέδρου

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 15:39
UPD:15:40
REUTERS/ANDRES STAPFF
Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μπουχίκα έχει δηλώσει ότι έχει λάβει πολλές προσφορές για το αυτοκίνητο, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με την προσφορά του σεΐχη.
Τι κι αν είναι ξεπερασμένης τεχνολογίας και κυκλοφορεί στους δρόμους για περισσότερα από 27 χρόνια; Ο «σκαραβαίος» του προέδρου της Ουρουγουάης Χοσέ Μπουχίκα, δίχως να είναι αυτοκίνητο πολυτελείας, φαίνεται πως αξίζει σχεδόν μια μικρή περιουσία.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, αναφέρουν ότι ένας Άραβας σεΐχης προσφέρει στον 79χρονο Ουρουγουανό πρόεδρο ένα εκατομμύριο δολάρια, για να αγοράσει το μπλε Volkswagen του.
Η πρόταση του Άραβα πολυεκατομμυριούχου δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο τον πρόεδρο της Ουρουγουάης, ο οποίος θέλει να δωρίσει το ποσό από την πώληση του αυτοκινήτου του σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή σπιτιών, ώστε να στεγαστούν άπορες και φτωχές οικογένειες.
Ο αριστερός πρόεδρος της Ουρουγουάης έχει δηλώσει ότι έχει λάβει πολλές προσφορές για το αυτοκίνητο, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με την προσφορά του σεΐχη.
Ο πρόεδρος Μουχίκα, του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται στις αρχές του επομένου έτους, δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής, καθώς κάτι τέτοιο υπαγορεύει το Σύνταγμα της χώρας.
Ο διάδοχός του θα εκλεγεί στις 30 Νοεμβρίου.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου