Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣ ....ΑΛΛΑ .... ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !!!!

ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ - «ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ» ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Περιστέρη - «Ευχάριστα» νέα για την Αμφίπολη
Η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη τιμήθηκε για την προσφορά της στις ανασκαφές του τάφου της Αμφίπολης στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.
Με αγωνία περιμένουμε τη νέα ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού για τις εξελίξεις στο λόφο Καστά της Αμφίπολης.
Η επικεφαλής των ανασκαφικών εργασιών στο τάφο της Αμφίπολης, κ. Κατερίνα Περιστέρη έδωσε σήμερα Τρίτη (11/11/2014) το «παρών» στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και τιμήθηκε για την προσφορά της στην αρχαιολογία και στις ανασκαφές που λαμβάνουν χώρα στην Αμφίπολη.
«Σεβόμαστε, εκτιμάμε και αγαπάμε το έργο σας, σας παρακολουθούμε νύχτα μέρα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Λάζαρος Κυρίζογλου για την αρχαιολόγο.
Από την πλευρά της, η κα Περιστέρη ευχαρίστησε τους αιρετούς για την τιμή και σημείωσε ότι πρόκειται για «καταπληκτική οικουμενική ανασκαφή που όμοιά της δεν υπάρχει». «Δίνει χαρά όχι μόνο στους αρχαιολόγους, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα ανακοινώσει κάτι ευχάριστο για το θέμα που απασχολεί όλη την παγκόσμια κοινότητα από τον Αύγουστο, η κ. Περιστέρη δήλωσε, «Πάντα τα παρακάτω είναι ευχάριστα».
Να θυμίσουμε ότι νέες ανακοινώσεις για τις ανασκαφές αναμένονται την Τετάρτη (12/11/2014).
Πηγή φωτογραφιών thestival.gr

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/politismos/story/520656/peristeri-eyxarista-nea-gia-tin-amfipoli#ixzz3Imcrpzf5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου