Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ . ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΡΗ - ΣΩΤΗΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ??? ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ?? ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ , ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ , ...... ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ???




ΤΡΙΤΗ, 6 Ιανουαρίου 2015
Το Ποντίκι Web
Στα δύσκολα… Καραμανλής!

Ένας ακόμη της οικογένειας Καραμανλή, θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή που έχει καταθέσει την υποψηφιότητά του στις Σέρρες.

Η επικοινωνιακή του καμπάνια όμως, προκάλεσε συζητήσεις και σχόλια, κυρίως για το σύνθημα, που μπορείτε να δείτε στην αφίσα «Στα δύσκολα, Καραμανλής». Πολλοί μιλούν όχι μόνο για μια απλή διεκδίκηση της ψήφου των Σερραίων ψηφοφόρων, αλλά και για πολλαπλά μηνύματα ακόμα και στην ευρύτερη κομματική βαση της ΝΔ.

Ο ίδιος ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στέλνοντας το δικό του μήνυμα, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να κάνει και ονομαστική αναφορά στον Αντώνη Σαμαρα:

«Οι πολίτες αυτά τα χρόνια έχουν κάνει μεγάλες θυσίες. Εδώ στις Σέρρες, το βιώνουμε αυτό κάθε μέρα... Στις 25 Ιανουαρίου, κρίνεται αν αυτές οι θυσίες θα πιάσουν τόπο ή θα πάνε χαμένες. Σε αυτή τη μάχη αισθάνθηκα χρέος μου να δώσω το «παρών». Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν κάνει μια τεράστια εθνική προσπάθεια, παρά το πολιτικό κόστος. Είναι η μόνη δύναμη που εγγυάται την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Προχωράμε. Αποφασιστικά για την Ελλάδα, δυνατά για τις Σέρρες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου