Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ

Ένθερμος υποστηρικτής της Ελλάδας και βέβαιος ότι παρόλες τις δυσκολίες, δεν θα υποταχθεί αλλά θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζακ Γαλυφιανάκης.
Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία προβάλει υπερήφανος την καταγωγή του, με αφορμή το promotion της νέας του ταινίας «Τhe campaign» στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει αναφορές στην πολιτική σκηνή της Αμερικής και πολλές ομοιότητες με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη χώρα μας.
«Η Ελλάδα θυμίζει κάπως τον εαυτό μου στην ταινία- από χέρι χαμένη, από θαύμα κερδισμένη», δήλωσε ο Ζακ Γαλυφιανάκης ο οποίος θέλησε να μιλήσει για την πολιτική και οικονομική κατάσταση αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο και λιγότερο στην ταινία.
Στις σχετικές ερωτήσεις μάλιστα που του έγιναν από τους δημοσιογράφους για την ταινία, επέμενε να συνδέει τις ερωτήσεις με το ελληνικό πρόβλημα. «Ποιο Hangover και πράσσειν άλογα; Η Ευρώπη βράζει από τα οικονομικά προβλήματα και η Αμερική βρίσκεται σε ένα ίλιγγο που αγγίζει τους πάντες», τόνισε ο ηθοποιός.
Συνέχισε δε το ίδιο αποφασιστικά, δείχνοντας πόσο ευαισθητοποιημένος και πολιτικοποιημένος είναι: «Στα παγκόσμια πολιτικά σαλόνια συζητούν αν ο Ολάντ θα αποδεχτεί καλύτερος από τον Σαρκοζί και αν η χώρα μου, η Ελλάδα, θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο ή θα συμπαρασύρει στην βαρυστομαχιά του μουσακά και στην δυσπεψία του τζατζικιού, ολόκληρο τον πλανήτη».
Εμφανίζεται ωστόσο απόλυτα βέβαιος ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να βγει από την κρίση και μάλιστα πιο δυνατή: «Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και έφερε την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με το σουβλάκι και τη σπανακόπιτα. Μπορεί προς στιγμήν οι Έλληνες να προκαλούν μια οικουμενική δυσπεψία, να είστε όμως βέβαιοι ότι η χώρα τους δεν υποκύπτει, δεν τιθασεύεται και ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου