Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ

Καραγκιοζιλίκια με «καμένα» χαρτιά

Μοιάζει με θέατρο σκιών αυτό που ζούμε στο προεδρικό Μέγαρο από την επομένη των εκλογών.

Καραγκιοζιλίκια με «καμένα» χαρτιά
Πάνε κι έρχονται οι αρχηγοί, δεν συμφωνούν σε τίποτα, υπερτονίζουν την εικόνα μιας Ελλάδας που βρίσκεται σε πλήρη διάλυση και πολιτικό διχασμό και χθες μας προέκυψε το «καμένο» χαρτί του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων που δημιουργεί δύο τεράστια ερωτήματα:
1. Ποιος διέρρευσε στα ΜΜΕ το μυστικό έγγραφο Καμμένου προς τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τινάζοντας έτσι στον αέρα την όποια μικρή ελπίδα για μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που άφηνε το «non paper" κείμενο Καμμένου.
2. Για ποιο λόγο ο Π. Καμμένος έκανε στροφή 180 μοιρών στο θέμα αυτό, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ιδέα για το έγγραφο (που η Προεδρία όμως ανακοίνωσε ότι είναι του Καμμένου), αδιαφορώντας αν εκτίθεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σαν διακινητής ενός πλαστογραφημένου εγγράφου.
Ένας τραγέλαφος στο περιθώριο της ελληνικής τραγωδίας;
Χειρισμοί μικρών, επιπόλαιων και άπειρων πολιτικών;
Θλιβερά καραγκιοζιλίκια που κρύβουν κάτι πιο σκοτεινό και επικίνδυνο; Ή μήπως ο έμπειρος κι εκλεκτός των Ελλήνων Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει «χάσει την μπάλα»;
Γιατί υπάρχει και το ανυπόγραφο έγγραφο Παπαδήμου για το μεγάλο κίνδυνο κατάρρευσης της χώρας, το οποίο υποδείχθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά δεν τους δόθηκε στα χέρια για να αρχίσουν αμέσως όπως ήταν φυσικό οι τερατώδεις διαρροές που ήδη προκαλούν πανικό σε όσους συναλλάσσονται με τράπεζες.
Τον εκτιμώ και τον σέβομαι τον κ.Παπούλια, αλλά αυτές δεν είναι πρακτικές και συμπεριφορές του Πρώτου Έλληνα που πρέπει αυτές τις στιγμές να σώσει τη χώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου