Μήπως φοράτε στρινγκ;
Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να θυμώσω, να ουρλιάξω, να απελπιστώ, να μπινελικώσω ή να αδιαφορήσω.Εχουν περάσει περίπου 2 μήνες από τις τελευταίες διπλές εκλογικές αναμετρήσεις όπου σκοτωθήκαμε , χάσαμε (χαχαχαχαχαχα) πολύτιμο χρόνο, γκαστρωθήκαμε στις υποσχέσεις . στις επαναδιαπραγματεύσεις, στις συνυπευθυνότητες και πόσες άλλες βερμπαλιστικές ανοησίες με αποτέλεσμα να μπούμε για τα καλά στο καλοκαίρι και να λουστούμε μία από τα ίδια όχι όχι δεν είναι τοσο αισιόδοξα τα πράγματα δεν είναι μία από τα ίδια είναι πολύύύύύύ χειρότερα.

Και τωρα που πέρασε ο Αυγουστος (και τα μπάνια του λαού) άρχισαν σιγά-σιγά να μας ζμπρώχνουν σε χειρότερο Γολογοθά μέχρι να ξεμαυρίσουμε αυτοί που ΔΕΝ μαυρίσαμε θα μας οδηγήσουν στον γκρεμό λέγοντάς μας τα ίδια παραμύθια.Λίγο να διαβάσει κανείς της ειδησεογραφία θα διαποστώσει ότι είμαστε σε χειρότερη θέση από εκείνη που είμασταν την Ανοιξη.

ΟΚ! Το καταλαβαίνω ότι σας γράφω για πράγματα που ήδη ξέρετε ή έχετε ήδη καταλάβει .Με τρελλαίνει όμως η αδιαφορία όλων (μας).

Πέρασαν δυο μήνες και δεν κουνήθηκε φύλλο.Το μόνο με το οποίο απασχολήθηκαν στα σοβαρά τα media είναι που πήγε ο Πρωθυπουργός στην Πύλο, όπου έπρεπε να μην τον σφικταγκαλιάζουν γιατί το απαγορεύουν οι γιατροί του. Η μόνη σοβαρή είδηση ήταν γιατί δεν παρευρέθηκε ή παρευρέθηκε ο τάδε ...περιφεριάρχης... κι ότι η πολιτική παρουσία στη ΔΕΘ ματαιώνεται...προφανώς επειδή τα γιαούρτια στη Μακεδονία είναι πιο παχειά.

Ο Βενιζέλος ανησυχεί για το μέλλον του... ΠΑΣΟΚ. Δλδ το δικό του μέλλον.

Ο κυρ Φωτης δεν ξέρει που πατά και πού πηγαίνει.

Ο Αλέξης πήγε διακοπές και η τύχη της Αλέκας αγνοείται.

Η μόνη που κάνει πάρτι είναι η Χρυσή Αυγή.

Α, ξέχασα και τον Γιωργάκη που χει ξεσκιστεί σε δηλώσεις.Κατα τα άλλα η Μύκονος για μια ακόμη φορά βυθίστηκε από κοσμικούς, ξέκωλα και φλούμπηδες που γιόρτασαν με αστακοπόλεμο και μπουγελώματα με σαμπάνιες.

Σαν δεν ντρεπόμαστε!

Ουψ... κι αυτο το παίρνω πίσω. Συγγνώμη ξεχάστηκα... ο Ελληνας δεν ντρέπεται και βέβαια δεν ζητά ποτέ συγγνώμη. Λες και ο Σωκράτης δεν έζησε ποτέ σ αυτη τη χώρα.

Οι μεγαλο-τηλε-σταρ-δημοσιογράφοι φτάξανε τα σακ βουαγιαζ τους και πήγαν στις λουσάτες διακοπές τους για να φτιάξουν δέρμα για το επόμενο κύμα φόβου που θα ακολουθήσει. Πίσω τους άφησαν όπως πάντα- τα δεύτερα να βγάλουν το φίδι από την τρύπα... ένα φίδι που ροχαλίζει και δεν εχει βέβαια καμμια διάθεση να βγει από την τρύπα του.

Πριν απο 2-3 χρόνια είσαμε καρέ του ασσου στα χέρια μας: Την απειλή ότι θα αποχωρήσουμε μόνοι μας από την ευρωζώνη. Οταν έχει κάποιος καρέ του άσσου και χάσει την παρτίδα φταίει μόνο ο ίδιος που ξεσκίστηκε στο ντουκου μπας κι ο απέναντι έχει φλος. Και για όσους δεν ξέρουν πόκερ...το κάνω πιο λιανά: Είχαμε το πάνω χέρι και καταφέραμε να γίνουμε καρπαζοεισπράκτορες.

Αφησαμε τον χρόνο να τρέξει με αποτέλεσμα οι (χαχαχαχα) εταίροι μας να αναδιοργανωθούν και όντως να φτιάξουν φλος.

Τωρα στα παπάρια τους και να φύγουμε... άστε που το διασκεδάζουν να μας διώξουν οι ίδιοι.

Αν αυτο δεν είναι προδοσία, αναρωτιέμαι, τί είναι προδοσία.

Οχι, δεν θα σας μιλήσω για το μέλλον των παιδιών μας, γιατί όπως αποδείχτηκε το χουμε γραμμένο. (Δείτε το σχετικό video για να συνεννοηθούμε!)

Θα σας μιλήσω όμως για την τιτανογκάφα του ΠΑΟ με τον Φώτση.

Θα σας μιλήσω για την Αννα Βίση που ακόμα θέλει να κάνει την μπεμπέκα.

Θα σας μιλήσω για τον Ρέμο που όλο παντρευεται, αλλά τελικά δεν παντρεύεται.

Θα σας μιλήσω για τον Πέτρο Κωστόπουλο που θέλει να ξαναγίνει trend-δημιουργός.

Θα σας μιλήσω για την Σίσσυ Χρηστίδου που στο ένα έντυπο έχει κυταρίττιδα και στο άλλο είναι κορμάρα.

Τώρα που μπαίνει το φθινόπωρο θα σας μιλήσω για τέτοια πολύ σημαντικά πράγματα. Ετσι για να σπάσουμε την μονοτονία των συνδικαλιστών, πολιτικών και δημοσιογράφων που θα επιστρέψουν στη δουλειά

Δεν θα βάλω γλώσσα μέσα τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε και θα αναλάβουν την περιγραφή του ρεβεγιόν τα ίδια λαμόγια, που όπως και να το κάνουμε έχουν πιο εκειδικευμένες γλώσεις.

Μη στεναχωριέστε όσοι δεν πήγατε φέτος στη Μύκονο. Θα έχετε την ευκαιρία σας του χρόνου, αρκεί να πάρετε μέρος σε κανένα Καλλιστείο.

Α, όχι... μην μου αγαναχτήσετε και φέτο... δεν θα αντέξω κι άλλη Επανάσταση. Προτιμείστε το Καλλιστείο, έχω ακούσει ότι το στρίνγκ βοηθά στη φαγούρα.

Θα συνιστούσα και βαζελίνη, αλλά εδώ είμαστε (βασικά) αθλητικό site και δεν θέλω να το γυρίσουμε στο οπαδικό.



ΠΡΟΣΘΕΤΟ: _Σας το χα υποσχεθεί από το προηγούμενο ποστ αυτο το video . Το φτιαξα προ λίγου και για να μη χαθεί σας το βάζω εδώ. Εχει άλλωστε άμεση σχέση με το σημερινό μας ποστ._