Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι είπαν οι τέσσερις που δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας Κασιδιάρη

O κ. Κεφαλογιάννης ειπε: «θέλαμε ο καθένας, και ο κ. Κασιδιάρης, να έχει την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη τους, όπως έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό. Αν παρεξηγήθηκε η ψήφος μου και θεωρήθηκε ως άφεση αμαρτιών απαντώ ότι...
δεν είναι...».

«Έκανα λάθος, ήθελα να περάσω άλλα μηνύματα», σημείωσε από την πλευρά του Γιάννης Καράμπελας. «Αν ψήφιζα αυτή τη στιγμή, θα ψήφιζα υπέρ της άρσης της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη. Ήθελα να περάσω το μήνυμα στην κοινωνία ότι δεν αρκεί μια καταδίκη από ένα ακροατήριο για να καταδικάσουμε τη βία, αλλά συνολική καταδίκη από όλη την κοινωνία. Έκανα φάουλ κομματικό, το παίρνω πάνω μου».

«Εκ παραδρομής στην ονομαστική ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ψήφισα ΟΧΙ, ενώ έχοντας ιδία γνώμη του επεισοδίου σαφέστατα η πρόθεσή μου ήταν να ψηφίσω ΝΑΙ», δήλωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Τέλος,  Δημήτρης Κρεμαστινός ερωτηθείς για την επιλογή του να ψηφίσει «ΠΑΡΩΝ» δήλωσε ότι προσήλθε στο τέλος της ψηφοφορίας για τις άρσεις των ασυλιών του κ. Κασιδιάρη και του βουλευτή της Ν.Δ Μιχάλη Ταμήλου και δεν «γνώριζε το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου