Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ . "ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" . ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ...



Από το Μάχιμο
Οι Κινέζοι λένε ότι μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις... Μα τι να πεις, ειλικρινά τι να σκεφτείς, αντικρίζοντας τις εικόνες της Ελλάδας και της Πορτογαλίας.
3 Μαρτίου 2012...
Στην Ελλάδα, στον Πειραιά, σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ αποθεώνουν τον Γιώργο Παπανδρέου με την ιαχή "νάτος νάτος ο πρωθυπουργός...", στην Πορτογαλία εκατοντάδες χιλιάδες Πορτογάλοι σε μια πρωτοφανή συγκέντρωση για τα δεδομένα της χώρας ειρηνικά οι άνθρωποι διαδήλωσαν κατά των σκληρών μέτρων που επιβάλει η Τρόϊκα...


Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως ανατρίχιασα... Ασφαλώς, όχι τόσο για τους φίλους-ες του ΠΑΣΟΚ που βρίσκουν το κουράγιο να χειροκροτήσουν τον άνθρωπο που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη, για το ότι πολλές μελλοντικές γενιές θα ζήσουν δραματικές στιγμές στη ζωή τους, όσο για τον "καναπεδισμό" (συγχωρείστε με για την λέξη) που έχει κυριεύσει τον Έλληνα και σχεδόν έχει πάψει να αντιδρά.
Δεν εννοώ να βγούμε στους δρόμους να τα κάνουμε λαμπόγυαλο...
Να βγούμε στους δρόμους όμως όμορφα, ειρηνικά και να στείλουμε σε πολιτικούς ηγέτες Έλληνες και ξένους το μήνυμα ότι πρέπει να υπάρξει μια άλλη πολιτική, που θα οδηγήσει και την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη σε μια αληθινή ένωση αλληλεγγύης!
Όμως όταν βλέπεις την εικόνα του Γιώργου Παπανδρέου, να αποθεώνεται, τότε φοβούμαι δεν υπάρχει γυρισμός...
(Τι να πει δηλαδή και ο Ε. Βενιζέλος)
Όταν βλέπεις την αξιωματική αντιπολίτευση να μιλάει για νέες προσλήψεις στο Δημόσιο, όταν έρθει η εξουσία, φοβούμαι ότι σβήνει η ελπίδα...
Αυτοί είμαστε, αυτοί μας αξίζουν...
Καληνύχτα Ελλάδα, ευτυχώς η γή και ο ουρανός θα συνεχίσουν να υπάρχουν
Ο ΜΑΧΙΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου