Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ "ΣΩΣΕΙ" ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ . ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ .

08
03
13:11

Μη βαράτε, το τρώμε όλο το φαί μας…

Είμαστε τα πιο καλά παιδιά της Τρόικα. Το τρώμε όλο το φαί μας ( και το φαρμάκι μας). Και ρετσινόλαδο να μας δώσουν να καταπιούμε, θα το πάρουμε αμέσως.

Αρκεί να μας αγαπάνε εκεί στις Βρυξέλλες και να μας φέρονται τρυφερά (ώστε χωρίς φασαρίες να μας σκοτώνουν καθημερινά).
Πρώτοι μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης στην υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με το think tank των Βρυξελλών, Lisbon Conncil.
Δηλαδή εφαρμόζουμε πιστά και απαράκλητα όλα τα μέτρα που μας επιβάλουν για τις αλλαγές αυτές.
Μπράβο ρε σύντροφοι που το κάναμε παχνί για πρόβατα το μαγαζί. Σφάξε με αγά να αγιάσω δηλαδή. Και σφαλιάρες να μας δίνετε εμείς θα φωνάζουμε «δώσε κι άλλες αφέντη γιατί μ’αρέσει να με δέρνουν».
Είμαστε τα πιο καλά και ήρεμα αρνιά της Ευρώπης. Άσε τους Πορτογάλους τους Ισπανούς, τους Ιταλούς και τους Βούλγαρους να είναι κάθε μέρα στους δρόμους και να παλεύουν για πιο ανθρώπινα μέτρα από την Τρόικα.
Εμάς μας πονάει ο Τόμσεν και ο Μαζού, αλλά προφανώς μας αρέσεις. Μαζοχιστές μέχρι το κόκαλο.
Και επειδή όσο νυχτώνει το αγγούρι θα μεγαλώνει σύντροφοι και συντρόφισσες βυθιστείτε περισσότερο και καθίστε πιο άνετα στις πολυθρόνες σας στους καναπέδες σας, στα ντιβάνια σας, στις ξαπλώστρες σας, στις λεκάνες της τουαλέτας σας- όπου μπορεί τελικά ο καθένας να τη βρει καλύτερα- και αφήστε Στουρνάρα και Τρόικα να τρώνε τις σάρκες αυτής της χώρας ανενόχλητοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου