Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ....... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ . ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΡΕ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ? ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΙΑ ? ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝΝΝΝΝ - ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!

Κατά το παράδειγμα της Ουρουγουάης

Νομιμοποίηση της κάνναβης προτείνει ο Γιώργος Παπανδρέου

Νομιμοποίηση της κάνναβης προτείνει ο Γιώργος Παπανδρέου
Ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου   (Φωτογραφία:  Icon )


Αθήνα
Την ορθολογική αντιμετώπιση της χρήσης κάνναβης κατά το πρότυπο της Ουρουγουάης, η οποία θέσπισε νόμο νόμο που ρυθμίζει την παραγωγή και την πώληση της κάνναβης, υπό την εποπτεία του κράτους προτείνει σε άρθρο του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει «ενέργεια παγκόσμιας εμβέλειας από τον αριστερό πρόεδρο Χοσέ Μουχίκα» το συγκριμένο νόμο και τονίζει ότοι πρόκειται για μία ενέργεια που πρέπει να μελετηθεί σε βάθος από όλες τις χώρες και πρωτίστως εκείνες που αξιολογούν τη χρήση της μαριχουάνας ως «βαθύ κοινωνικό πρόβλημα».

«Κανείς δεν μπορεί παρά να επικροτήσει το θάρρος, τους συμβολισμούς και τη θέληση της κυβέρνησης της Ουρουγουάης να δώσει πρωτοπόρα λύση στο θέμα της μαριχουάνας απεγκλωβίζοντας τους χρήστες από τα κυκλώματα και τα καρτέλ ναρκωτικών που μαστίζουν την Νότιο Αμερική.

»Αναγνωρίζοντας ότι η διαρρύμιση της χρήσης είναι πιο σημαντική από την όποια καταστολή η Ουρουγουάη έδωσε το σαφές αναγκαίο παράδειγμα, προς όλες τις χώρες της υφηλίου, για μια υποδειγματική και πρωτίστως ανθρώπινη αντιμετώπιση για την κάνναβι» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου