Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !!!!!

Share 3

Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Θα μας τρελάνουν Γερμανοί, τρόικα, Ντράγκι, Όλι Ρεν και λοιποί συγγενείς.

Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Δεν καταλαβαίνω ποιος κοροϊδεύει ποιον. Γιατί δεν είναι λογικό η Μέρκελ και ο σκληρός πάντα με την Ελλάδα Σόιμπλε, να στάζει μέλι το στόμα τους τον τελευταίο καιρό, όταν μιλάνε για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. Και από την άλλη ο Τόμσεν και ο Μαζούχ, δηλαδή οι υπάλληλοί τους, να μας αντιμετωπίζουν απαξιωτικά, να μην έρχονται στην Ελλάδα αν δεν εφαρμόσουμε όποιο απάνθρωπο και εξευτελιστικό μέτρο ζητάνε και παράλληλα με κάθε τρόπο να υποστηρίζουν ότι είμαστε ένα κράτος που δεν εφαρμόζει τις συμφωνίες και άρα δεν αξίζουμε να πάρουμε την επόμενη δόση δανείου.
Όλοι στην κυβέρνηση έχουν παλαβώσει με αυτή τη διαφορετική αντιμετώπιση της Ελλάδας, θετική από τα αφεντικά, αρνητική από τους υπαλλήλους.
Δεν μπορεί δηλαδή χθες ο Σόιμπλε να δηλώνει: «Θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς πόσα πρέπει να αντέξει η Ελλάδα στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Όποιος δεν δείχνει κάποιο σεβασμό γι' αυτό, δεν είναι σε θέση να κάνει μία αντικειμενική και έντιμη αποτίμηση», και να στέλνει δηλαδή ένα σαφές μήνυμα στους υπαλλήλους της τρόικα (άρα και του Βερολίνου) να μετριάσουν την πίεσή τους για αντιλαϊκά μέτρα στην ελληνική κυβέρνηση, και αυτοί, οι υπάλληλοι, οι υφιστάμενοί του, οι χαρτογιακάδες, να έρχονται στην Ελλάδα και να κάνουν το εντελώς αντίθετο από όσα λέει το αφεντικό.
Ποιος κοροϊδεύει ποιον λοιπόν σε αυτή την άθλια ιστορία; Κι αν όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου παίζεται για τις ευρωεκλογές και για να θριαμβεύσει και σε αυτές η Μέρκελ και το κόμμα της, ας τους πει κάποιος ότι οι ευρωεκλογές είναι πολύ μακριά, Μάιο θα γίνουν, και μέχρι τότε ούτε η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να αντέξει σε αυτές τις πιέσεις, ούτε ο ελληνικός λαός μπορεί να ανεχθεί έναν ακόμη κόμπο στο σκοινί που τον έχουν κρεμάσει.

Read more: http://www.newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/377497/poios-koroideyei-poion#ixzz2mR9kGI8g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου